Ο «ανήσυχος» Γεραπετρίτης ο Μπελέρη και η Αλβανική … Δικαιοσύνη

Το μόνο που μπορεί κάποιος να καταγράψει από την αντίδραση του ΥΠΕΞ κ. Γεραπετρίτη ότι πλέον η Χώρα μας στερείτε πατριωτών και το φοβικό της σύνδρομο έναντι των «τσαμπουκάδων» των Βαλκανίων, θεωρείται δεδομένο και φυσικά η αναφορά γίνεται στην χλιαρή αντίδραση του κ. Γεραπετρίτη ο οποίος στο έγκλημα κατά τους Ελληνισμού της Βορείου Ηπείρου από την Αλβανική Κυβέρνηση με την φυλάκιση Μπελέρη, επιβεβαιώνει τους φόβους μας ότι το πολιτικό προσωπικό της Χώρας στερείτε πατριωτισμού και οι πράξεις του αποδεικνύουν την αδυναμία να προστατεύσουν τα Εθνικά Συμφέροντα της Χώρας.

Η απάντηση του ΥΠΕΞ κ. Γεραπετρίτη με μία ευγενική και άκρως διπλωματική απάντηση απέναντι στους μαφιόζους της Αλβανικής Κυβέρνησης, οι οποίοι το μόνο τρόπο που ξέρουν και καταλαβαίνουν είναι ο φόβος, σίγουρα δεν βοηθά τα συμφέροντα της Χώρας εντός ή εκτός των συνόρων.

Η απάντηση θα έπρεπε να ήταν σκληρή και άμεση.

Ήταν μία καλή ευκαιρία να σταλεί και το μήνυμα στους «γείτονες» που έχουν αγαλλιάσει την Αλβανία ως μάνα και κόρη.

Δυστυχώς, η  Χώρα μας, μπορεί να είναι ενταγμένη σε δεκάδες Διεθνής και Παγκόσμιους Οργανισμούς, να διαθέτει διπλωματική δύναμη αλλά και την ισχύ των όπλων, ο «ραγιαδισμός», ο οποίος ανέδειξε πολλούς πολιτικούς στα πόστα που κατέχουν, δεν πέθανε.

Εκεί και μόνον εκεί μπορεί α αποδοθεί η «χλιαρή» απάντηση του ΥΠΕΞ κ. Γεραπετρίτη απέναντι στο έγκλημα κατά του Ελληνισμού της Αλβανίας, ο οποίος ζει κάτω από την μπότα του κατακτητή και η μητέρα πατρίδα, απλά «ανησυχεί» όταν η Μαφία των Τυράννων καταδυναστεύει τον Ελληνισμό.

Εκτιμούμε ότι μόνο άδικη δεν είναι αυτή η τοποθέτησή μας, καθώς την ώρα που ένας ομογενής οδηγείτε στα κάτεργα, είναι τουλάχιστον προβληματικό το ελληνικό ΥΠ.ΕΞ. απλώς να σημειώνει ότι εντείνονται «οι ανησυχίες που διατυπώθηκαν σχετικά με την αντικειμενικότητα της διαδικασίας» και ότι η ελληνική κυβέρνηση «θα παρακολουθεί στενά την υπόθεση και προσβλέπει σε μια δίκαιη και αντικειμενική κρίση στον δεύτερο βαθμό δικαιοδοσίας».