Έργο μείζονος σημασίας ο βιολογικός καθαρισμός των Αβδήρων

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΖΟΥΡΝΑΤΖΙΔΟΥ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΟΝ

Τον Δήμαρχο Αβδήρων κ. Γιώργο Τσιτηρίδη και την πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αβδήρων κ Κωνσταντινιά Ζουρνατζίδου, δέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χριστόδουλος Τοψίδης.

Βασικό αντικείμενο της σύσκεψης ήταν ο βιολογικός καθαρισμός των Αβδήρων, που εκτιμάται ως έργο μείζονος σημασίας για την περιοχή, αλλά και άλλα έργα που πρέπει να γίνουν στην ευρύτερη επικράτεια του Δήμου με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Το δίδυμο Τσιτιρίδης και Ζουρνατζίδου με την πρόβλεψη του δημάρχου και την πολιτική του διορατικότητα αλλά και την εργατικότητα της προέδρου της ΔΕΥΑΑ κ. Ζουρνατζίδου δίνουν μία άλλη εικόνα στην Δημοτική Επιχείρηση από αυτή που είχαμε μέχρι σήμερα.

Και μόνον η επίσκεψη στον Περιφερειάρχη που όπως μαθαίνουμε δεν είχε καθόλου εθιμοτυπική βάση, αλλά είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούν οι δημότες από αυτού του τύπου τις επισκέψεις.

Ο Γ. Τσιτιρίδης πιέζει όπου βρει πρόσφορο έδαφος για χρηματοδοτήσεις και ο μεγαλύτερος οργανισμός στα Άβδηρα που απορροφά μεγάλο όγκο χρηματοδοτήσεων για έργα και αξιοποίηση του βιολογικού και του πόσιμου νερού προς όφελος των δημοτών και κυρίως της υπεραυξημένης επισκεψιμότητας στο παραλιακό μέτωπο, δεν επιτρέπου εφησυχασμό στο πολιτικό δίδυμο του δήμου Αβδήρων, που όπως μαθαίνουμε προγραμματίζουν από τώρα για την επάρκεια του πόσιμου νερού για τους θερινούς μήνες όχι μόνο για να καλυφθούν οι ανάγκες των μονίμων κατοίκων αλλά και τον εκατοντάδων επισκεπτών αλλά βρίσκονται και σε συνεχής επαφές για το μεγάλο έργο του βιολογικού.

Σε αναμονή λοιπόν των αποφάσεων του Περιφερειάρχη για το άνοιγμα του κρουνού της χρηματοδότησης των παρεμβάσεων στον δήμο Αβδήρων