Προαιρετικό το άνοιγμα της αγοράς την Κυριακή της αποκριάτικης παρέλασης

Ξαφνικός «πόνος» του Μ. Τσέπελη για την αγορά της Ξάνθης

 

Τελικά πολύς καυγάς για το τίποτα και μετά από το δήθεν ενδιαφέρον του πρώην δημάρχου Μ. Τσέπελη, ο οποίος με τις αποφάσεις του δεν στήριξε την αγορά της Ξάνθης, αντιθέτως μάλιστα, ακόμη και τις προμήθειες του δήμου της Ξάνθης που ήταν χρήματα των δημοτών και με απευθείας αναθέσεις συνήθως,  έστελνε τα χρήματα τους σε άλλες πόλεις, με ανακοίνωσή του, ζήτησε από τον νέο δήμαρχο Στράτο Κοντό  να ξεκαθαρίσει την θέση του σχετικά με το άνοιγμα της αγοράς την Κυριακή των αποκριών.

Κάποια στιγμή και η ντροπή ντρέπεται αλλά οι αμετανόητοι ποτέ.

Όπως και να έχει το όλο θέμα, η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου της Ξάνθης, βάζει τα πράγματα στην θέση τους και έτσι όποιος επαγγελματίας επιθυμεί ανοίγει το κατάστημά του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του εμπορικού συλλόγου.

 

Μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου προς τον Δήμο Ξάνθης 22/02/2023 με αριθμό πρωτ.410 και κατόπιν διαβούλευσης της Δημοτικής Αρχής με τους φορείς Επιμελητήριο,ΟΕΒΕ και Εργατικό Κέντρο  με απόφαση του Δημάρχου Νο 820 που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο 28 Σεπτεμβρίου 2023 με αριθ. πρωτ, 24753,αποφασίστηκετο προαιρετικό άνοιγμα της αγοράς της Ξάνθης  την τελευταία Κυριακή των Αποκριών 17/03/2024  με προτεινόμενο ωράριο 11.00 εως 20.00.