ΑΠΛΑ, ΛΙΤΑ, ΑΠΕΡΙΤΤΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ!
Ο Iskan Selim, ο Διευθυντής Επιχειρήσεων μας στην Ελλάδα, είναι τώρα ο Διεθνής Διευθυντής των τριών ηπείρων της Ασίας, της Αφρικής και Ευρώπης.
Ο Iskan έχει δείξει την πιστή και αφοσιωμένη υπηρεσία του στην εκπαίδευση και τη στρατολόγηση νέων μελών σε αυτό το μέρος του κόσμου
. Η εμπειρία και οι ικανότητές του είναι απαράμιλλες και είναι ιδανικές για την PTIOA η οποία διδάσκει το UFAF Krav Maga υπό τον ιδρυτή Chuck Norris
. Είμαστε ενθουσιασμένοι για το μέλλον της PTIOA καθώς αναπτυσσόμαστε παγκοσμίως. Παρακαλώ δείξτε του τον απόλυτο σεβασμό σας.
ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Ο ΣΕΛΗΜ ΙΣΚΑΝ
Με τη διαπίστευση του υπεύθυνου πρωταθλητή γυμναστή αυτοάμυνας και πολεμικών τεχνών της Γαλλίας φωτογραφίζεται ο Σελήμ Ισκάν.
Συγκεκριμένα
Το Υπουργείο Αθλητισμού SIRET και το Υπουργείο Ενόπλων Δυνάμεων CTEUR διαπιστεύονται τον πολυπροβεβλημένο συμπολίτη μας για την εκπαίδευση γάλλων αθλητών και στρατιωτικών.
Η πρόταση υποβλήθηκε  από τον Frederic Paszkiewicz επαγγελματία αθλητικό παιδαγωγό, εκπαιδευτή στον τομέα του αθλητισμού.
Έγινε αποδεκτή και περιβλήθηκε την σχετική περγαμηνή διαπίστευσης, με την οποία φωτογραφίζεται γεμάτος περηφάνεια ο Σελήμ Ισκάν.
Πρώτη έσπευσε να χαιρετίσει το γεγονός η Διεθνής Ένωση Πολεμικών Τεχνών.
Ο Frederic Paszkiewicz στην Γαλλία έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο σε θέματα του είδους.
Οι επιτυχίες του υπερπρωταθλητή, τα παγκόσμια ρεκόρ στην πυγμαχία, του αποφέρουν ολοένα τίτλους.
Δικαιολογημένα βραβεύεται στις 26 του μήνα ( Φεβρουαρίου ) με άλλες προσωπικότητες από όλο το φάσμα της κοινωνικής ζωής της πατρίδας μας απο τα βραβεία ΠΡΟΣΩΠΙΚΌΤΗΤΕΣ στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Πειραιά.
Στέλιος Αρσενίου