Την Τρίτη 13-02-2024 αντιπροσωπεία της συνδικαλιστικής κίνησης αστυνομικών Ξάνθης πραγματοποίησε θεσμική εθιμοτυπική συνάντηση με τον νέο Δντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΡΙΖΟ Κωνσταντίνο, μετά και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του. Παρών ήταν και ο νέος Υποδντης της Δνσης μας Αστυνομικό Διευθυντής κ. ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ Νεκτάριος.

Η αντιπροσωπεία τους συνεχάρη για την θέση που ανέλαβαν και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και υπομονή στο σύνολο των ζητημάτων που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Στη συνέχεια ακολούθησε συζήτηση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί της Ξάνθης, με κυριότερο θέμα την έλλειψη αστυνομικού προσωπικού της Δνσής μας.

Από μεριάς μας κατέστη σαφές ότι  πρωταρχική μας προτεραιότητα ήταν και παραμένει η τήρηση των προβλεπόμενων, εξασφαλίζοντας στα πλαίσια του δυνατού την υπηρεσιακή ηρεμία των συναδέλφων.

Από την μεριά του ο κύριος διευθυντής, ο οποίος κατέχει πλήρη και βαθιά γνώση του συνόλου των ζητημάτων, όντας χρόνια στην αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης, δήλωσε ότι επιθυμεί την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών χωρίς όμως να επιβαρυνθεί περαιτέρω το ήδη κουρασμένο αστυνομικό προσωπικό. Τόνισε ότι η ασφάλεια του Ξανθιωτη πολίτη αποτελεί κοινό μας σκοπό και στο πλαίσιο αυτό θα κινηθεί η διοίκηση της διεύθυνσης.

Τέλος και οι δύο πλευρές ευχήθηκαν να υπάρχει μια αγαστή και αρμονική συνεργασία, με σκοπό την επίλυση όσο το δυνατόν περισσότερων προβλημάτων.