Να πει κάποιος στον κ. Ζειμπέκ ότι το αρδευτικό δεν ξεκίνησε

Λέει ο βουλευτής της Ξάνθης με τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Νέα Αριστερά ή όποια αριστερή απόχρωση βολεύει αυτόν και τα αφεντικά του κ.  Χουσείν Ζειμπέκ που ξαφνικά, ξύπνησε από τον λήθαργό του και πληροφορήθηκε ότι η Ξάνθη ετοιμάζεται να υποδεχτεί ένα από τα έργα που οραματίστηκε και έβαλε το νερό στο αυλάκι ο πρώην Υπουργός Α. Κοντός για την άρδευση της υφαλμιρισμένου κάμπου της Ξάνθης, ότι ο Καβαλιώτης πρώην Υπουργός με ερώτηση του προσπαθεί να το μπλοκάρει.

Μετά από αυτό, ο κ. Ζειμπέκ ζητάει να μάθει από τον αρμόδιο υπουργό τα παρακάτω:

 

Κατόπιν όλων των παραπάνω, ο Βουλευτής της Νέας Αριστεράς, κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, ρωτά τον αρμόδιο Υπουργό, αναμένοντας να λάβει σαφείς απαντήσεις α) σε ποιο στάδιο βρίσκεται η κατασκευή του αρδευτικού δικτύου στην ΠΕ Ξάνθης, β) αν έχουν παρατηρηθεί εμπόδια και ολιγωρίες στην εξέλιξη του έργου και γ) αν ισχύει το χρονοδιάγραμμα του 2028 για την λειτουργία του έργου;

Τέλος ας πει κάποιος στον κ. Ζειμπέκ ότι πολιτική δεν είναι ότι θυμόμαστε χαιρόμαστε και τουλάχιστον θα πρέπει ο ίδιος να ξεκαθαρίσει στον Ξανθιώτικο λαό που με την ψήφο του τον έχει στα ψηλά αλώνια, αν εκπροσωπεί τους Ξανθιώτες, τον εαυτό του ή κάποιον άλλων εκτός συνόρων.

Ας απαντήσει σε αυτά και το αρδευτικό οσωνούπω θα μπει στο αυλάκι.