ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΘΩΜΑ ΗΛΙΑΔΗ – ΚΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΡΙΝ ΘΡΗΝΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ

– Θ. Ηλιάδη τα «μπασκετάκια» είναι δικό σου έργο και το έκανες με αγάπη. Κάνε το ασφαλές για τα παιδιά μας

κκληση προς τον νέο Αντιδήμαρχο καθημερινότητας κάνουν οι δημότες στα Εργατικά του ΟΣΕ στην Ξάνθη και πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα του τένις από κάτω, στα λεγόμενα «μπασκετάκια», και η παρέμβασή του, κρίνεται απαραίτητη τώρα πριν ο καιρός ανοίξει και αρχίσουν να συγκεντρώνονται και πάλι δεκάδες παιδάκια στον συγκεκριμένο χώρο άθλησης.

Κατ αρχήν να συγχαρούμε τον δήμαρχο Στράτο Κοντό για την απόφασή του να ορίσει τον Θωμά Ηλιάδη αντιδήμαρχο καθημερινότητας, είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση και για την ιστορία με έναν σκληρό ομολογουμένως τίτλο, είχαμε κάνει ρεπορτάζ και το παρουσιάσαμε στην xanthitimes.gr στιςhttps://www.xanthitimes.gr/2023/10/29/o-vasilias-epi-4-chronia-itan-gymnos-paignidi/  μεταφέροντας στην διοίκηση Τσέπελη και τον ίδιο τον Μ. Τσέπελη την αγωνία των γονιών για τον συγκεκριμένο χώρο

Στην φωτογραφία εικονίζεται ένα παιδάκι που προσπαθεί να βγάλει την μπάλα από την άκρη του γηπέδου όπου οι λαμαρίνες όπου λόγω της πρόχειρης κατασκευής έχουν ήδη μετατραπεί σε καρμανιόλα, με άμεσο κίνδυνο τον ακρωτηριασμό των κάτω άκρων των παιδιών που παίζουν αμέριμνα και δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο

Η τότε δημοτική αρχή της «άρπα κόλας» δεν έδωσε σημασία στο δημοσίευμα το οποίο αναπαραγάγαμε και στην ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, με αποτέλεσμα τα παιδιά να συνεχίζουν να παίζουν σε έναν επικίνδυνο χώρο για την ασφάλεια τους. Στην συνέχει γονείς και η εφημερίδα μας μιλήσαμε με τον τότε αρμόδιο αντιδήμαρχο αλλά το αποτέλεσμα παρέμεινε το ίδιο.
Είμαστε βέβαιοι ότι ο δήμαρχος και ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος του, Θ. Ηλιάδης θα ανταποκριθούν άμεσα και θα παραδώσουν στα παιδάκια το έργο την Άνοιξη για να μπορούν να απολαμβάνουν το παιγνίδι τους με ασφάλεια.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ