ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Κ. Κουρτίδης: Σε απάντηση της κακοπροαίρετης επίθεσής σας κύριε Μωραΐτη σας δηλώνω, ότι η γραφή του λόγου σας, σας χαρακτηρίζει ως πολιτικό και ως άνθρωπο. Απέχει μακρά από ορθό πολιτικό λόγο και πλέον καταλαβαίνω, γιατί στο τέλος δεν εκλεγήκατε και στην πραγματικότητα εκφράζετε την πικρία σας για το γεγονός αυτό. Γι’ αυτό μη κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια. Ποιος είναι ο καθένας μας και τι έχει κάνει το έχουν δείξει οι πολίτες της Ξάνθης. Εύχομαι η Άγια σημερινή μέρα να σας φωτίσει στο ταξίδι των σκιών, που έχετε θέσει μόνος σας τον εαυτό σας. Σας δηλώνω ότι εγώ πλέον ασκώ μόνο πολιτικό λόγο θεσμικά προς τη νέα διοίκηση και όχι μαζί σας. Και για την ιστορία όταν παρέδωσα ήμουν γεμάτος και χαρούμενος. Εσείς μήπως είσαστε τρομερά λυπημένος επειδή δέν ήσασταν αυτός που θα παραλάμβανε;

 

Σ. Μωραίτης: ………. Λάσπη στον ανεμιστήρα……..
Μόνον…..ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης, δεν γνωρίζει,…. ότι είμαι Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ξάνθης…..και εδώ και δύο μήνες είμαι και πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης….
Και έχω κάθε δικαίωμα να ερωτώ, για σοβαρά θέματα που άπτονται της οικονομίας του Νομού μας, όπως είναι ο πρωτογενής τομέας και ο αναδασμός του Ερασμίου.
Πολύ δε περισσότερο όταν έχω συσσωρευμένη γνώση, περί αναδασμών διότι πραγματοποίησα 6 αναδασμούς ως Αντινομάρχης Αγροτικής οικονομίας ξάνθης…..χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Όταν σε έρωτά, ένας πρόεδρος του Επιμελητηρίου θα απευθύνεσαι σε αυτόν … διότι εγώ εκπροσωπώ μόνον αυτό το θεσμό…. Και όχι άλλον….
Δεν θα ρίχνεις “λάσπη στον ανεμιστήρα” εκ του πονηρού,…. γιατί εκτίθεσαι ανεπανόρθατα…. Και προσβάλεις και το θεσμό που εκπροσωπούσες και το αξίωμα που φέρεις σήμερα, αδυνατόντας να απαντήσεις… στα ερωτήματά μου, δημοσίως.
Αν θέλεις να με ενημερώσεις, για τα ερωτήματα που θέτω δημοσίως μπορείς να με επισκεφθείς στο ΕΒΕ και να σου λύσω όλες τις απορίες που έχεις….. για τα ερωτήματα μου….
Έχοντας γνώση τις….. προεκλογικές υποσχέσεις σας,… θα περίμενα να έχει ολοκληρωθεί ο Αναδασμός 31/12/2023.
και να αναβαθμιστούν επιτέλους, οι περιουσίες, των δικαιούχων, μετά από πολλά χρόνια…
Δεν ολοκληρώθηκε όμως, και αφορά 33.000. στρέμματα, και εκατοντάδες Ιδιοκτήτες, και τρία χωριά,…που ζουν τις οικογένειές τους, από αυτά, και περιμένουν, να αναβαθμισθεί και το εισόδημα τους.
Δεν θα επαναλάβω τα ερωτήματα μου, άλλη μια φορά δημοσίως, σας περιμένω στο γραφείο μου να μου δώσετε υπεύθυνες απαντήσεις.
Είχατε την ευθύνη του Νομού μας μέχρι πρότινος, καθώς και την ολοκλήρωση του αναδασμού, και δεν θεωρώ,οτι φοβάστε να το κάνετε.
Η αγωνία η δικιά μου, για το συγκεκριμένο θέμα, και (έπρεπε να είχε τελειώσει), είναι να γίνει ο Αναδασμός για να φέρει πλούτο, στους δικαιούχος και στην οικονομία του τόπου μας!!!