Δυστυχώς με Τσέπελη,  έργο χωρίς απευθείας ανάθεση, δεν γίνεται έργο

ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΤΙΣ 23.500 ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η αδυναμία της απερχόμενης διοίκησης του δήμου Ξάνθης, να μελετήσει, οργανώσει και υλοποιήσει ένα έργο προς το συμφέρων των δημοτών, κυρίως όμως, να μην είναι συνεπής στις προεκλογικές της δεσμεύσεις κάτι που είναι σίγουρο ότι οι ψηφοφόροι της Ξάνθης, έλαβαν σοβαρά υπόψη και καταψήφισαν την παράταξη του νυν δημάρχου Μ. Τσέπελη, στέλνοντάς την στην αντιπολίτευση, αν εννοείτε εν τω μεταξύ δεν διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη.

Ίσως ο δήμαρχος Ξάνθης Μ. Τσέπελης και η παρέα του, αν είχαν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν το ανοιχτό κολυμβητήριο στην περιοχή των σφαγείων, ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΊΑΣ ΑΝΆΘΕΣΗ, σίγουρα το έργο, θα ήταν τελειωμένο.

Δυστυχώς, με όσα ακούστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο που συνεδρίασε προχθές, η διοίκηση του δήμου Ξάνθης, μετά από τραγικές καθυστερήσεις, αδυναμία πρόβλεψης και έλλειψη ενδιαφέροντος από την πλευρά της,  είχε σαν αποτέλεσμα ο Μ. Φανουράκης με την μορφή του επείγοντος να φέρει θέμα για συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο, την λύση της προγραμματικής σύμβασης με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό «Καραθεοδωρή», γιατί ένα χρόνο από την υπογραφή, εκπονήθηκε μόνο η γεωτεχνική μελέτη  και καλείτε ο δήμος – οι δημότες – να καταβάλει το ποσό των 23.500 ευρώ για ένα μέρος της μελέτης κατασκευής ανοιχτού κολυμβητηρίου άχρηστη και μοιραία, το όλο θέμα  ξεσήκωσε θύελλά αντιδράσεων από την αντιπολίτευση.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ; Ο ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΟΥΡΑΚΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά οι δημότες της Ξάνθης, θα πρέπει να πληρώσουν τα λάθη και την ανικανότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής αφού δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν την μελέτη του ανοιχτού κολυμβητηρίου στην περιοχή των σφαγείων γιατί λέει – άκουσον – άκουσαν, δεν προέβλεψαν ότι η μεταφορά του αμιάντου κόστιζε 180.000 ευρώ ενώ είναι γνωστό τις πάση, ότι για το συγκεκριμένο υλικό, απαιτείται ειδικός χειρισμός. Δυστυχώς η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν έλαβε υπόψη της, προφανώς στην λογική «όλα τα σφάζω και όλα τα μαχαιρώνω, κοινώς αρπακολατζίδικα», παρότι για την απομάκρυνση του αμιάντου από παιδική χαρά, πίσω από την νομαρχία, χειρίστηκε το συγκεκριμένο υλικό με ιδιαίτερη προσοχή, τηρώντας την ειδική διαδικασία, στην προκειμένη περίπτωση γιατί άραγε δεν έλαβε υπόψη της τον ειδικό χειρισμό στην απομάκρυνση του αμιάντου;

Και το χειρότερο όλων, το συγκεκριμένο έργο, είχε εγκεκριμένη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» ύψους 700.000 ευρώ.

Με λίγα λόγια, έτοιμη μασημένη τροφή, αλλά  ο δήμαρχος και ο Φανουράκης, πετάνε στα αζήτητα αυτά τα χρήματα που ίσως η νέα Δημοτική Αρχή να μην έχει την δυνατότητα να εντάξει το έργο του ανοιχτού κολυμβητηρίου σε  νέο πρόγραμμα.

Μετά ο Μ. Τσέπελης και η παρέα του, απορεί γιατί έχασε τις εκλογές.