ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την εβδομάδα σχηματίζεται η τελευταία Έκλειψη του 2023, είναι Σεληνιακή και στο ζώδιο του Ταύρου και διεγείρει έντονα τις ανασφάλειές σου, τις οικονομικές αλλά και τις αισθηματικές! Κάνεις έναν προσωπικό απολογισμό και προσπαθείς να ανακτήσεις την αξία σου, την αυτοπεποίθησή σου αλλά και να κατασταλάξεις στο τι είναι σημαντικό για σένα! Είναι μία έκλειψη που σου δίνει το μήνυμα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο! Η Σεληνιακή Έκλειψη, φέρνει παγίδες στα οικονομικά, για το λόγο αυτό θα πρέπει να μην ρισκάρεις σε επενδύσεις, αγορές, δάνεια, ή ανοίγματα που θα φορτώσουν την πλάτη σου με υποχρεώσεις που δεν θα μπορείς να συμμαζέψεις! Επιπλέον προστάτεψε τα συμφέροντά σου, τα προσωπικά σου αντικείμενα, ενώ στον τομέα των σχέσεων δεν θα λείψουν οι κόντρες και αντιδικίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Έκλειψη Σελήνης από τον Ταύρου φουντώνει την ζήλεια και την ανάγκη σου να επιβληθείς και να περάσει το δικό σου στην σχέση σου! Μην επιμένεις όμως σε καταστάσεις που ξέρεις ότι δεν θα σε βγάλουν πουθενά! Αν δεν έχεις σχέση, θυμήσου ότι αν δεν εργαστείς συνειδητά στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σου, οι ερωτικές σου επιλογές θα συνεχίσουν να είναι αδύναμες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις την δική σου μάχη κυριαρχίας στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, όμως η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή, εγκράτεια και περιορισμό της τόλμης, για να μην υπάρξουν παράπλευρες απώλειες.
ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, αυτή την εβδομάδα έχουμε την τελευταία Έκλειψη της χρονιάς, που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο επηρεάζοντας έντονα τόσο τις εξελίξεις των ημερών όσο και τον ψυχισμό σου! Βρίσκεσαι σε ένα στάδιο υπαρξιακής αναζήτησης, νιώθεις ότι σου λείπουν πράγματα και ότι στην ζωή σου αυτές τις μέρες υπάρχουν αρκετά κενά που σε κάνουν να αισθάνεσαι έντονη ανασφάλεια! Προκύπτουν γεγονότα που ταράζουν την αρμονία στις σχέσεις σου, ή και αισθάνεσαι ότι τιμωρείσαι για λάθος επιλογές του παρελθόντος. Συμβαίνουν κάποια δυναμικά γεγονότα που σε ωθούν να κλείσεις ανοιχτά κύκλους του παρελθόντος (έστω και αν αυτό σε πικραίνει) και να επικεντρωθείς σε σένα, στην ζωή σου, στο μέλλον σου, ακολουθώντας πλέον μία νέα πορεία και κατεύθυνση! Λίγο αργότερα θα κρίνεις ότι αυτή η περίοδος μπορεί να στάθηκε επώδυνη και δοκιμαστική, αποτέλεσε όμως την ευκαιρία για να αλλάξεις την ζωή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου αναζητάς αυτή την εβδομάδα τις λύσεις για να τελειώσει μία δυσάρεστη κατάσταση που σε έχει πληγώσει. Αν η λύση είναι ο χωρισμός, τότε είναι πολύ πιθανό να σφίξεις τα δόντια και να πεις αντίο σε μία σχέση «δυσλειτουργική»! Αν είσαι σε περίοδο μοναχικότητας, η εβδομάδα αυτή θα βοηθήσει την ολική συναισθηματική σου κάθαρση από μία ερωτική ιστορία που σε στιγμάτισε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα ταύρε μου χρειάζεται να δείξεις προσοχή στην διαχείριση των επαγγελματικών σου, γιατί μία άστοχη κίνηση μπορεί να φέρει καβγάδες, ίντριγκες και ρήξεις στις συνεργασίες σου! Η Έκλειψη Σελήνης είναι αναμενόμενο ότι δημιουργεί ένα κύμα ανασφάλειες και στα οικονομικά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία σου δημιουργεί έντονες ψυχολογικές, συναισθηματικές αναμοχλεύσεις. Αυτές τις μέρες είσαι εσωστρεφής, νιώθεις κουρασμένος αλλά και αγχωμένος από τα γεγονότα που προκύπτουν στην ζωή σου, στην εργασία και στην καθημερινότητά σου! Αποδιοργανώνεσαι και αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε ένα μεταβατικό στάδιο, ενώ δεν λείπουν και τα γεγονότα που φέρνουν στο «πιάτο» πληροφορίες και αποκαλύψεις για θέματα που αγνοούσες! Αυτές τις μέρες, θα κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα τερματίσεις τοξικές σχέσεις, ή και καταστάσεις που βάραιναν την ψυχολογία σου! Επιπλέον κατανοείς ότι έχει έρθει η ώρα να νοιαστείς περισσότερο για σένα, για την ευεξία σου και να απομακρυνθείς από τις εστίες άγχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σε κουράζουν ακόμα και να τα σκεφτείς … Το ρίχνεις στην δουλειά με αποτέλεσμα να ακούς παράπονα από το σύντροφό σου για παραμέληση! Θα υπάρξουν όμως και οι αίτιες για κάποιους (ελπίζω όχι για σένα) να βράζεις στο ζουμί σου γιατί αισθάνεσαι ότι το άτομο που έχεις στην καρδιά σου κάτι σου κρύβει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τρέχεις και δεν φτάνεις στα επαγγελματικά, μέσα από δύσκολες συνθήκες σου δίνονται και οι ευκαιρίες να κλείσεις εκκρεμότητες ή και να κάνεις νέα βήματα για την ανάπτυξη της εργασίας σου! Στα οικονομικά είσαι ανήσυχος, όμως θα βρεις την φόρμουλα για να πληρώσεις τα οφειλόμενα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται το σημαντικό το φαινόμενο της Σεληνιακής Έκλειψης που θα φέρει ουσιαστικές και μεταμορφωτικές αλλαγές στην ζωή σου! Είσαι από το ζώδια που θα δεχθούν ωστόσο θετική επιρροή από αυτό το φαινόμενο, είτε μέσω μίας σημαντικής γνωριμίας, ενός νέου έρωτα, ή μίας νέας συμμαχίες που θα φέρει στην ζωή σου νέες προοπτικές, αλλά και νέες φιλοδοξίες. Το διάστημα αυτό ωστόσο, θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο σε φιλίες, θα κόψεις από ανθρώπους που δεν σου ταιριάζουν και θα βάλεις κάθε κατεργάρη στην θέση του!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρωτας μοιραίος, απρόβλεπτος , ακαριαίος … με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο όλα είναι πιθανά στην αισθηματική σου ζωή, όμως το πιο επικρατέστερο για σένα αυτή την περίοδο είναι να εισβάλει ένας νέος άνθρωπος στην ζωή σου και να χρειαστεί να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις για το τί πραγματικά θέλεις να έχεις μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ενισχύονται οι φιλοδοξίες και τα σχέδιά σου για το επαγγελματικό σου μέλλον αυτή την εβδομάδα φίλε μου Καρκίνε. Απέχεις από τα λόγια και τα κουτσομπολιά που γίνονται στον εργασιακό χώρο και αφοσιώνεσαι σε αυτό που με μεράκι θέλεις να υλοποιήσεις. Στα οικονομικά γίνονται κάποιες συζητήσεις που σε ευνοούν!
ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα , ξεκινά μία εβδομάδα όπου βρίσκεσαι κάτω από την επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στο ζώδιο του Ταύρου, όπου επηρεάζει άμεσα το δικό σου ζώδιο! Βρίσκεσαι σε στάδιο αλλαγών, που σε βάζουν σε μία νέα πορεία και κατεύθυνση! Τώρα μπορεί να κλείνουν κάποιοι επαγγελματικοί κύκλοι ή έρχονται οι τίτλοι του τέλους σε έναν γάμο, ή κάνεις μία αναγκαστική ριζική αναδόμηση στην ζωή σου (αλλάζεις σπίτι, συμβαίνουν γεγονότα που αλλάζουν την προσωπική σου κατάσταση)! Χρειάζεται να δείξεις λίγο παραπάνω προσοχή σε θέματα που αφορούν το στάτους και την κοινωνική εικόνα, γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιος να θελήσει να σε διαβάλει! Οι μέρες που ακολουθούν σίγουρα προκαλούν αρκετή συναισθηματική ένταση λίγο αργότερα θα ανακαλύψεις ότι οι δυσκολίες που προέκυψαν μπορεί να σε απογοήτευσαν, αλλά σε έβαλαν σε έναν καινούργιο δρόμο, ο οποίος σου είναι ικανοποιητικός.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον έρωτα θέλεις εγγυήσεις, ασφάλεια και σταθερότητα, όμως τα γεγονότα της εβδομάδας δεν σου επιτρέπουν αυτό τον καιρό να νιώσεις τόσο ικανοποιημένος. Με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, βρίσκεσαι σε συναισθηματική ένταση γιατί διακρίνεις ότι μία γνωριμία ή σχέση σου δεν έχει το μέλλον ή την προοπτική που πίστευες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου γίνονται ριζικές ανακατατάξεις και αυτό σε πιέζει αρκετά! Μην βιαστείς να αντιδράσεις, να πεις λόγια ή να βάλεις παράπονα, αποδέξου την όποια κατάσταση και φρόντισε να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου! Στα οικονομικά σου η περίοδος είναι θετική!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Εβδομάδα με Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο και οι μέρες που ακολουθούν έστω και έντονες έχουν εντέλει θετική χροιά για σένα! Έρχονται αρκετές ειδήσεις, πληροφορίες, σκέψεις, συζητήσεις και νέα … Θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την ζωή σου, τις οποίες θα εφαρμόσεις άμεσα. Με την Έκλειψη Σελήνης στον Ταύρο, τερματίζουν νομικά συμφωνητικά, λαμβάνεις κάποιες δυσάρεστες ειδήσεις για άτομα που λείπουν μακριά, ή αναγκάζεσαι να κάνεις κάποιο απρόοπτο ταξίδι! Πιθανές είναι οι σκέψεις για αλλαγή μεταφορικού μέσου, την εξέλιξη των σπουδών ή του εμπλουτισμού γνώσεων, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν θα λείψουν και κάποιες κόντρες και διενέξεις συμφερόντων με γείτονες – αδέρφια! Μία σημαντική γνωριμία θα παίξει σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις που έρχονται ως το τέλος της χρονιάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να κινείται στο ζώδιο σου και μαγνητίζεις ότι βάλεις στόχο. Η ανανέωσή σου είναι εμφανής και έχεις τις κατακτήσεις σου αν είσαι ελεύθερος. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα, θα αιφνιδιαστείς από προτάσεις που θα δεχθείς που θα είναι άκρως δελεαστικές. Η σχέση σου μπορεί να μπει σε καλύτερη πλεύση, γιατί θα συζητηθούν ανοιχτά τα προβλήματα που έχετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εβδομάδα αποφάσεων για τα επαγγελματικά αλλά και για τα οικονομικά. Θα χρειαστεί ωστόσο να συγκρατήσει την τόλμη και το ρίσκο, αλλά καλό είναι να μην σου ξεφεύγουν πληροφορίες που δεν σε συμφέρουν να μαθευτούν!