ΤΑΡΕΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΞΑΝΘΗ ΑΛΛΙΩΣ» ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΟΝΤΟ

Τι λέει η SportsAddict.gr για τον πρόεδρο της Θαλασσιάς Αναστάσιο Ταρενίδη υποψήφιο με τόν Στράτο Κοντό.

SportsAddict.gr, ένα κατ εξοχήν αθλητικό ενημερωτικό site που γνωρίζει από «μέσα» τα θέματα του αθλητισμού.

Σύμφωνα με την SportAddict.gr Η Αναγέννηση Θαλασιάς γνώρισε τις μεγαλύτερες στιγμές της υπό την προεδρία του Τάσου Ταρενίδη, φτάνοντας στο σημείο να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

SportsAddict.gr
·
Ο άνθρωπος που με αυτόν στην Προεδρία η Αναγέννηση Θαλασσιας Α.Σ έζησε τις μεγαλύτερες στιγμές της με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την παρουσία στην Γ’ Εθνική, Αναστάσιος Ταρενίδης πήρε την απόφαση σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές να συστρατευτεί με τον Στράτο Κοντό για μια ” Η Ξάνθη Αλλιώς”. Με σημαντική παρουσία στο Αθλητικό αλλά και στο κοινωνικό γίγνεσθαι ο Τάσος Ταρενίδης θέλει να βάλει το δικό του λιθαράκι για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε
Το βιογραφικό του Τάσου Ταρενίδη ?
Γεννήθηκα το 1982 στην Ξάνθη όπου και κατοικώ. Είμαι πτυχιούχος Φαρμακοποιός και απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, με ειδίκευση στον τομέα της Δημόσιας Υγείας και της Διοίκησης μονάδων Δημόσιας Υγείας.
Κατέχω την Αγγλική, Γαλλική και Βουλγαρική γλώσσα. Διατηρώ φαρμακείο στους Τοξότες. Διετέλεσα γραμματέας του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης. Διετέλεσα αντιπρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης και τακτικός αντιπρόσωπος στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.
Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ξάνθης. Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου μελετών Αλέξανδρος Μπαλτατζής.
Πρόεδρος του Α.Σ. Αναγέννησης Θαλασσιάς. Μέλος του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ξάνθης. Μέλος των Xanthi Runners. Μέλος της Unicef.
Email:anastasios.tarenidis@gmail.com
Τηλέφωνο: +30 6974489158