Τη δική του απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμαρχος Αβδήρων, Γιώργος Τσιτιρίδης δίνει ο Αθανάσιος Κριτσίνης που κάνει λόγο μάλιστα για διασπορά fake news.

 

Αναλυτικά η απάντηση Κριτσίνη:

Τρομοκρατημένος ο Τσιτιρίδης καταφεύγει σε FakeNews… «Έχασε την μπάλα»

Ο Τσιτιρίδης τρέμει από τον φόβο του και καλά κάνει, μιας κι έρχεται μια πανωλεθρία για τον ίδιο και τον συνδυασμό του.

Τρέμει γιατί έχει μάθει, ότι ήδη μαζεύουμε στοιχεία για τις εκατοντάδες ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ που έχει δώσει τα τελευταία 4 χρόνιας αξίας αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.

Και πολύ καλά γνωρίζει ο ίδιος τους λόγους και την σκοπιμότητα που προκύπτει από την άρνησή του να μας παραδώσει δημόσια έγγραφα που νόμιμα έχουμε ζητήσει, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να προσφύγουμε στον συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης.

Τώρα το μόνο που του απέμεινε, είναι να πάει στα δικαστήρια και να προσπαθήσει να ακυρώσει (νομίζει με το μυαλό του) την βούληση του λαού των Αβδήρων που βροντοφωνάζει «ΦΥΓΕ ΤΣΙΤΙΡΙΔΗ».

Η διασπορά FakeNews κ. Τσιτιρίδη ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ

Σε ενημερώνουμε κ. Τσιτιρίδη, εσένα και όσους αναμεταδίδουν τα FakeNews σου ότι το Πρωτοδικείο Ξάνθης με την αρ. απόφαση 11 που εκδόθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου του 2023 (μόλις προχθές) ΑΝΑΚΗΡΥΞΕ ΝΟΜΙΜΑ τον συνδυασμό μας «ΤΩΡΑ Όλοι Μαζί Μπορούμε» με υποψήφιο Δήμαρχο Αβδήρων κ. Αθανάσιο Κριτσίνη και 171 δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους .

Αυτή η απόφαση δεν αλλάζει με μια «απλή του αίτηση» και το ξέρει ο κ. Δήμαρχος… απλά μη έχοντας τι άλλο να κάνει προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του συνδυασμού του.

Ραντεβού στις κάλπες κ. Τσιτιρίδη και στους ορκωτούς λογιστές που καλούμε από 1η Ιανουαρίου 2024 ώστε να διενεργήσουν οικονομικό έλεγχο στον Δήμο Αβδήρων στην ΔΕΥΑΑ και σε όλα τα νομικά του πρόσωπα!!!

Επίσης σε ενημερώνουμε ότι σε όλες τις απευθείας αναθέσεις της 4ετείας σου, θα πραγματοποιήσουμε ΦΥΣΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του αντικειμένου του έργου. (Αν δεν ξέρεις τι είναι αυτό ρώτα τους μηχανικούς σου).

Ραντεβού στις κάλπες στις 8 Οκτωβρίου

Ενημερώνουμε ότι ως συνδυασμός καταφεύγουμε σήμερα στην δικαιοσύνη για όσους διαδίδουν ήδη τα FakeNews του κ. Τσιτιρίδη

Στις 8 Οκτωβρίου τα Άβδηρα γυρίζουν σελίδα!!!