Ο Στράτος Κοντός στον Δαφνώνα. Σεμνά. λιτά και ταπεινά

Μπορεί ο Τσέπελης να επιδίδεται στο αγαπημένο του σπορ, δηλαδή τους χορούς, τα πανηγύρια και να σκορπά τον ιδρώτα των Ξανθιωτών στα φιλικά του μέσα ενημέρωσης, κάποιοι άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι της Ξάνθης, όπως ο Στράτος Κοντός, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παίρνει τα βουνά και τα λαγκάδια για να βρεθεί στους συνδημότες μας στα ορεινά όπου εκεί δεν φθάνει η γλεντζέδικη λαίλαπα και οι φιέστες του δημάρχου Τσέπελη. Εκεί η καθημερινότητα των κατοίκων της ορεινής Ξάνθης είναι δύσκολη, κουραστική και χωρίς καμμιά υποστήριξη από τον απερχόμενο δήμαρχο Τσέπελη.

Εκεί οι άνθρωποι, θέλουν να μιλήσουν με τον αυριανό δήμαρχο, να του πουν τον πόνο τους και την δύσκολη καθημερινότητά τους.

Αυτό κάνει ο υποψήφιος δήμαρχος της Ξάνθης Στράτος Κοντός. Ακούει, καταγράφει συζητά χωρίς πανηγυρισμούς και φιέστες, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τα θέλω των ανθρώπων που θα εμπιστευτούν το αύριο στα χέρια του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Στράτος Κοντός, άφησε τις φιέστες και τα πανηγύρια του Τσέπελη και βρέθηκε κοντά στους μη προνομιούχους του δήμου Ξάνθης.

Σεμνά, λιτά, ταπεινά και ήρεμα.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετικό σημείωμα στην σελίδα της παράταξης:

Στο Δαφνώνα όπου μαζί με τους υποψήφιους του συνδυασμού μας συζητήσαμε το πρόγραμμά μας για την περιοχή, ακούγοντας από τους κατοίκους ενδιαφέρουσες ιδέες για μια Ξάνθη αλλιώς.