ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. Χ. ΜΕΤΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ  ΑΓΩΝΑ

Όπως διαβάσαμε και στην προσωπική του ανάρτηση, ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος, πήρε στους «ώμους» του την προεκλογική του εκστρατεία μέχρι και τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Ο Χ. Μέτιος όπως δείχνει η επίσκεψη του στους οικισμούς της ορεινής Ξάνθης, αλλάζει στυλ, υιοθετεί την φιλικότητα προς τους ψηφοφόρους του και γενικά παίρνει «πάνω» του την προεκλογική του εκστρατεία

Θερμή υποδοχή δέχτηκε από τους μουσουλμάνους της πόλης της Ξάνθης αλλά και οικισμών του Νομού ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος με αφορμή το Κουρμπάμ Μπαϊραμ και τις ευχές του σε όλους.

Αρκούν οι φωτογραφίες που βλέπετε, για να καταλάβετε και το θερμό κλίμα της επίσκεψης αλλά και τον….”αέρα” που απόκτησε ο Χρήστος Μέτιος μετά τον θρίαμβο και την νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Ο ίδιος ενθουσιασμένος από την αγάπη και την θέρμη με την οποία τον υποδέχτηκαν οι μουσουλμάνοι, δήλωσε τα παρακάτω στο fb:

 

 Χρήστος Μέτιος

Επισκεφθήκαμε συμπολίτες μας στην πόλη της Ξάνθης και σε οικισμούς της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης για να τους ευχηθούμε για τη μεγάλη μουσουλμανική γιορτή του Κουρμπάν Μπαϊράμ. Χρόνια πολλά με υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ευημερία!