Όχι να πάρει τα εύσημα ο Η. Ασκαρίδης

Να πούμε ένα μπράβο στον Στέφανο Ιγιαννίδη.

Τα φιλικά μέσα ενημέρωσης του Ηλία, προσπάθησαν να του πλέξουν το εγκώμιο, αλλά ως συνήθως η πραγματικότητα διαψεύδει κάθε προσπάθεια πλασματικής πολιτικής ανάτασης διοικούντων του δήμου Ξάνθης λόγω … φιλίας και ίσως αζημίωτου.

Διαβάσαμε κάπου, ότι κάποιο τοπικό μέσο ενημέρωσης, έπλεξε το εγκώμιο του Ηλία Ασκαρίδη ότι τάχαμου, τοποθέτησε παγκάκια στα «μπασκετάκια» στην περιοχή του τένις όπου κάθε απόγευμα δεκάδες για να μην πω εκατοντάδες παιδάκια, ασχολούνται με τον αθλητισμό. (μεταξύ αυτόν ο εγγονός μου, οπότε έχω την πληροφόρηση από πρώτο χέρι)

Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι τοποθετήθηκαν μικρά γηπεδάκια, και φυσικά «σουλουπώθηκαν οι μπασκέτες μέχρι να πεις κύμινο.

Η ιστορία έχει ως εξής.

Πριν από λίγο καιρό, μανάδες και γονείς που προσέχουν τα παιδιά τους στην εν λόγο αθλητική εγκατάσταση, παραπονέθηκαν στον αντιδήμαρχο Στέφανο Ιγιαννίδη ότι όση ώρα τα παιδάκια τους επιδίδονται στα διάφορα σπορ στο εν λόγο γηπεδάκι που είναι πηγή ζωής και δραστηριότητας των παιδιών μας στην γειτονιά, ότι δεν έχουν κάπου να καθίσουν όσες ώρες θα έλεγα, παίζουν τα παιδάκια στο γήπεδο και από εκεί ξεκίνησε όλος ο καλλωπισμός και ο εμπλουτισμός ενός ασφαλούς γηπέδου, στο μέτρο του δυνατού εννοείται

Την επομένη, συνεργείο του δήμου, έφερε τα παγκάκια, όπου μπορούν οι γονείς να ξεκουράζονται όσο τα παιδιά τους παίζουν.

Ο Ιγιαννίδης όμως δεν σταμάτησε εκεί.

Δύο μικρές εστίες για τις ανάγκες του ποδοσφαίρου, έκαναν την εμφάνισή τους με καινούρια δίκτυα.

Οι δύο μπασκέτες που το πλαίσιο τους στηρίζει το καλάθι,   ήταν σπασμένες και αποκαταστάθηκαν πλήρως, δίνοντας την δυνατότητα στα παιδιά που επιθυμούν να παίξουν μπάσκετ, να το πράξουν.

Και ενώ όλη η γειτονιά γνώριζε ότι ήταν μία πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Στέφανου Ιγιαννίδη, πρόβαλε ξαφνικά δημοσίευμα που φιλοξενούσε τον συμπαθέστατο κατά τα άλλα πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού Ηλία Ασκαρίδη, μαζί με την φωτογραφία του, στον  αθλητικό χώρο της γειτονιάς και η λεζάντα με τον γνωστό τρόπο,  γνωστού δημοσιογράφου, να παρουσιάζει περίπου ως Θεό τον Ασκαρίδη και την «σωτήρια» παρέμβασή του

Την στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι ο Ιγιαννίδης έβαλε τα παγκάκια που θα ξεκούραζαν τους γονείς όσο τα παιδάκια τους έπαιζαν στην μικρή μεν αλλά ζωτικής σημασίας αθλητική εγκατάσταση και φυσικά σουλούπωσε και έκανε πιο ασφαλές το παίξιμο των παιδιών.

Μάλλον ο εν λόγο δημοσιογράφος και ο φίλος του πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού, περνούσαν τυχαία και προφανώς σκέφτηκαν ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για λίγη διαφήμιση.

Καλό μεν, άδικο για τον Ιγιαννίδη, δε.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΡΩΤΟ

Ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Ιγιαννίδης, παρόλη την παρέμβαση – ανάσα για τους γονείς – κράτησε χαμηλό προφίλ. Όπως άλλωστε είναι και η «φτιαξιά» του.

Ενώ κάποιοι άλλοι προσπάθησαν να κάνουν «μνημόσυνο» με ξένα κόλλυβα

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ.

Μην εμπιστεύεστε ορισμένους δημοσιογράφους – τερατολόγους – οι οποίοι σας διαφημίζουν.

Χειρότερο κακό σας κάνουν παρά καλό.