Με οικολογική συνείδηση τα super market Kosmo plus και  ευχές για το Άγιο Πάσχα

Η Ξανθιώτικη εταιρεία SUPER MARKET KOSMO PLUS, πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά.

Η εταιρεία, εκτός από το γεγονός ότι στηρίζει την Ξάνθη με άριστης ποιότητας προϊόντα, υποδέχεται τους Ξανθιώτες καταναλωτές στον χώρο της με άριστη συμπεριφορά από την διεύθυνση και το προσωπικό, διαθέτει τις άριστες τιμές των προϊόντων που επιτρέπουν στους Ξανθιώτες καταναλωτές να κάνουν καλλίτερα τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό, φρόντισε να δώσει στους Ξανθιώτες και… οικονομία στην κίνηση του ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου τους.

Όπως αναφέρει ο διευθυντής της επιχείρησης Σταύρος Θεοδωρίδης, η επιχείρηση έχοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στο περιβάλλον που εδώ και χρόνια στηρίζει τις προσπάθειες της κοινωνίας και των φορέων να «μπολιάσουν» οικολογικά όσο αυτό είναι δυνατόν την καθημερινότητα των Ξανθιωτών,  κάνει βήματα σε αυτήν την κατεύθυνση.

Σε αυτήν την λογική, η εταιρεία, στο παρκινγκ της ναυαρχίδας των souper market που διαθέτει στην Ξάνθη και που βρίσκεται στην Κονδύλη και Πιαλόγλου γωνία, τοποθέτησε μία μονάδα φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων, συμβάλλοντας έτσι στην οικολογική συνείδηση  των Ξανθιωτών.

Αναφέρει σχετικά ο κ. Σταύρος Θεοδωρίδης: «Μπορεί αυτήν την στιγμή τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ξάνθη να είναι λίγα, όμως ο αριθμός τους αυξάνετε. Θέλουμε και είμαστε στο πλευρό της κοινωνίας της Ξάνθης η οποία μας στηρίζει εδώ και χρόνια και εμείς με την σειρά μας προσπαθούμε να ανταποδώσουμε αυτήν την εκτίμηση. Τοποθετήσαμε την μονάδα φόρτισης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων και όσοι το επιθυμούν μπορούν να φορτίσουν το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό τους στον χώρο μας. Ευχόμαστε στους Ξανθιώτες Χρόνια Πολλά και καλή Ανάσταση».