BEACH_BAR_AMMOS η αυθεντική ποιότητα στις διακοπές σας

Εμείς δεν χρειάζεται να γράψουμε ή να πούμε περισσότερα. Τα λένε όλα οι χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο του ammos.

Ένας χώρος που απλά αισθάνεται κανείς το Ελληνικό Καλοκαίρι που όλος ο πλανήτης διανύει χιλιάδες χιλιόμετρα για να απολαύσει.

Όσο για την Βόρειο Ελλάδα και τις όμορες χώρες, υπογράφουν την αυθεντικότητα των υπηρεσιών, τις άμεσης εξυπηρέτησης και των παροχών της επιχείρησης.

Φέτος η επιχείρηση του BEACH_BAR_AMMOS μετά από πολλά χρόνια ανελλιπούς και ποιοτικής εργασίας, κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για τον επισκέπτη.

Αυτές τις ευχάριστες εκπλήξεις θα τις ανακαλύψετε όταν επισκεφθείτε τις εγκαταστάσεις  του ΑΜΜΟΣ στο Μυρωδάτο της Ξάνθης και αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί  όμορφα στην ασφάλεια και την ποιοτική εξυπηρέτηση.

Σύμφωνα με την διεύθυνση:

Η δράση ξεκινά καθημερινά από τις 09.00  το πρωί.. είναι έτοιμο να σας προσφέρει όλα τα είδη καφέ για να ξεκινήσει σωστά η μέρα, καθώς η απόλαυση συνεχίζεται με μοναδικά υπέροχα δροσερά ροφήματα και γευστικά Snak, φρέσκες φρουτοσαλάτες, milkshakes, φρέσκους ανάμικτους χυμούς,Coctails, μπύρες, σφηνάκια, ποτά…

Το bar σας δίνει θέα σε όλη την πλαζ: παρέες που παίζουν beach volley-tennis «hot» παρουσίες που κάνουν ηλιοθεραπεία και καταγάλανα νερά θα μαγέψουν το βλέμμα σας όλη την μέρα μέχρι το σούρουπο! Τότε μπορείτε να θαυμάσετε τον ήλιο να χάνεται στη θάλασσα και να δροσιστείτε από το θαλασσινό αεράκι… Ησυχία…

★  Στο beach bar θα έχετε:

Άψογο & ταχύτατο σέρβις από τις 09.00 έως την δύση του ήλιου

Γνήσια & άριστης ποιότητας επώνυμα ποτά

Φανταστικά κοκτέιλς

Διοργανώσεις Πάρτυ τα ΣαββατοΚύριακα

 

★ Στη παραλία θα έχετε:

Ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πλαζ

Αποδυτήρια

Ντους

Beach Volley – Beach Tennis

Self service καφέδων και ποτών στην παραλία

Το Beach Bar Ammos στην πεντακάθαρη και χρυση αμμουδια… το ουζερί Γοργονα με φρέσκα θαλασσινα ακόμη και αν ξεχάσατε να πάρετε κάτι μαζί σας, στο mini market θα βρείτε τα παντα.

Είναι ολα εδω στην οργανωμενη παραλια..:D

Διευθυνση για την Παραλία Μυρωδατου:

Kαρατσομπανακης:6932919185

Μολις 20χλμ απο την Ξανθη και 30χλμ απο Κομοτηνη.

Address for Beach Bar Ammos (Myrodato_Xanthi,Greece):

Karatsompanakis: 6932919185

Just 20 km from Xanthi and 30 km from Komotini.

#BeachBar_Ammos #Paralia_Myrodatou #Xanthi_Greece

#Παραλία_Μυρωδάτου #Ξάνθη