Καταγγελία Φλωρίδη: Μεταφέρθηκαν χιλιάδες μουσουλμάνοι από την Γερμανία σε Ροδόπη & Ξάνθη με έτοιμα ψηφοδέλτια!

*Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για μια καθαρή παρέμβαση του τουρκικού προξενείου, κόντρα όπως λέει στη Συνθήκη της Λοζάνης και «τελειώνει» Τσίπρα αλλά και Ανδρουλάκη

*ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορούσε να τα «βάλει» με τον Μηχανισμό του Τουρκικού Προξενείου που ήθελε με τα φερέφωνά του να «ελέγχει» και την Ελληνική Βουλή!!! «Εγκάθετος» και «σφήνα» ο Χουσείν Ζεϊμπέκ, γι’ αυτό και δεν ήθελε «φράχτη» στον Έβρο στα σύνορα με την Τουρκία!!! 

 

 

Σε μια σοβαρή καταγγελία για τα γεγονότα στη Ροδόπη και την καταγγελλόμενη παρέμβαση του τουρκικού προξενείου στις εκλογές, έκανε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης.

Ο Γιώργος Φλωρίδης έκανε λόγο μια καθαρή παρέμβαση του προξενείου, κόντρα όπως λέει στη Συνθήκη της Λοζάνης.

«Έχουμε πια, μια καθαρή, καθαρότατη παρέμβαση κόντρα στη Συνθήκη της Λοζάνης», τόνισε και έβαλε και μια άλλη διάσταση στο θέμα.

Καταγγελία Φλωρίδη: Μεταφέρθηκαν μουσουλμάνοι από την Γερμανία στη Ροδόπη με έτοιμα ψηφοδέλτια

«Τι άλλο έχει γίνει που δεν το ξέρουμε εδώ, αλλά έχει γίνει», είπε και ανέφερε ότι μεταφέρθηκαν οργανωμένα χιλιάδες μουσουλμάνοι από την Γερμανία στη Ροδόπη με έτοιμα ψηφοδέλτια, για να ψηφίσουν τους εκλεκτούς του προξενείου στη Ροδόπη και τη Ξάνθη;.

«Έγιναν οργανωμένες μεταφορές, μεταναστών μουσουλμάνων κυρίως από την Γερμανία, προκειμένου να ψηφίσουν. Οι οποίοι είναι Έλληνες πολίτες, μετανάστες μουσουλμάνοι στην Γερμανία, όπως είναι και Έλληνες στη Γερμανία και όποτε θέλουν έρχονται», ανέφερε συγκεκριμένα μιλώντας στο ΟΝΕ.

Απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει το ενδεχόμενο να ήρθαν μόνοι τους, ο Γιώργος Φλωρίδης διερωτήθηκε, «χιλιάδες και οργανωμένα και με έτοιμα ψηφοδέλτια;»

Την καταγγελία μάλιστα επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος των Πομάκων, Αχμέτ Ιμάμ. «Πάντοτε υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν παρεμβάσεις από το τουρκικό προξενείο», είπε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

Ειδικότερα, ερωτηθείς εάν υπήρξαν παρεμβάσεις στις εκλογές της 21ης Μαΐου, ο κ. Ιμάμ είπε χαρακτηριστικά πως υπήρξαν «25 χιλιόμετρα, αυτοκίνητα από την Καστάνη μέχρι τα ελληνικά σύνορα, για να μπουν, να έρθουν εδώ να ψηφίσουν και οι περισσότεροι ήταν στον νομό Ροδόπης».

«Να ψηφίσουν στην Ελλάδα. Έρχονται κατευθυνόμενοι, αλλάζουν τη βούληση της τοπικής κοινωνίας εδώ και σηκώνονται την ίδια μέρα και φεύγουν», ανέφερε.

 

ΚΑΘΑΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ «Μ»

ΜΟΝΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΜΕ ΤΟΝ «ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ» ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!

Από την πλευρά του ο Πάνος Παπαδόπουλος αφού «υπενθύμισε» σε κάποιους ΠΑΣΟΚους ότι ο Αείμνηστος ως ΥΠΕΞ Θόδωρος Πάγκαλος ήταν ο πρώτος που ευθέως μίλησε για «Κλείσιμο του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής» μετά την υπόθεση όμως Οτσαλάν αλλά…δεν επέμενε, μετά τις συνεχείς προκλήσεις τόσο από τον Αλέξη Τσίπρα όσο και από την δημοσιογράφο Πόπη Τσαπανίδου με την ιδιότητα του «παθόντος», αφού ήταν ο μοναδικός δημοσιογράφος και εκδότης που ΜΗΝΥΘΗΚΕ επί ΣΥΡΙΖΑ από τους εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου Χουσείν Ζεϊμπέκ και τον Αείμνηστο Ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Μόνο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μπορούσε να τα «βάλει» με τον Μηχανισμό του Τουρκικού Προξενείου που ήθελε με τα φερέφωνά του να «ελέγχει» και την Ελληνική Βουλή!!! «Εγκάθετος» και «σφήνα» ήταν ο Χουσείν Ζεϊμπέκ από την εποχή που αν και βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, όχι μόνο παρέκαμπτε και «έδιωχνε» τον Νόμιμο Μουφτή Ξάνθης Εμίν Σινίκογλου από την κηδεία του Αείμνηστου Στρατιώτη της Γλαύκης αλλά…

-ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ συνεχώς τους παράνομους «Ψευτομουφτήδες» Ξάνθης και Ροδόπης τους οποίους και αναγνώριζε ως «εκπροσώπους της Τουρκικής Μειονότητας», αλλά και δεν ήθελε και «πολεμούσε» ευθύς εξ’ αρχής και τον  «φράχτη» στον Έβρο στα σύνορα με την Τουρκία!!!

Εμένα κυνηγούσαν αυτοί οι κύριοι στα δικαστήρια, προκειμένου να πάρουν μια ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, να με φιμώσουν και να…πανηγυρίσουν στα Τουρκικά Μέσα, κάνοντας «επίδειξη εξουσίας και δύναμης»!!! 

Περιφέροντας μάλιστα την «φωτογραφία μου» επί 3-4 μέρες στα Τηλεοπτικά Μέσα της Τουρκίας με πρόφαση μια απλή παρέμβαση του καρκινοπαθής και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚΙ και του ΠΑΚ Κώστα Σαρηπανίδη».

πηγή: Μαχητής