Ελλάδα ώρα μηδέν;

Μάλλον δεν του βγαίνει η Αρμενία του Ερντογάν. Ξαναγύρισε στην Ελλάδα – Κρίσιμες αποφάσεις για τον Πρωθυπουργό

Φαίνεται ότι δεν του βγήκε η Αρμενία του Ερντογάν γιατί οι Αρμένιοι είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους ή οι Ρώσοι τράβηξαν το αυτί του Ερντογάν και έτσι το Ορούτς Ρέις πλέει στο Καστελόριζο με την στήριξη των Γερμανών και την αδράνεια των Αμερικάνων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία σύνοδο κορυφής ένοιωσε στο πετσί του ότι οι Ευρωπαίοι άδειασαν για μία ακόμη φορά την Ελλάδα και η ώρα για κρίσιμες αποφάσεις είναι στο τραπέζι.

Πλέον ο Πρωθυπουργός της Χώρας κατάλαβε ότι το πρόβλημα της Ελλάδος με την Τουρκία είναι πρόβλημα της Ελλάδος και όχι της Ε.Ε. ή του ΟΗΕ  όπως προσπάθησε να το «περάσει». Σε ποιους άραγε. Στους «συμμάχους» ή στους Έλληνες πολίτες;

Αυτό πλέον μικρή σημασία έχει.

Το πρόβλημα αυτή την φορά είναι μπροστά στην Χώρα μας ΚΑΙ θα πρέπει να το χειριστεί η ίδια η Χώρα με το υπάρχον πολιτικό και Στρατιωτικό προσωπικό.

Ο Ερντογάν θα κάνη το απονενοημένο διάβημα για να μηδενιστεί το χρέος του, άλλωστε δεν έχει άλλες επιλογές αφού η οικονομία του έπιασε “πάτο”. Οικονομολόγοι δεν είμαστε, αλλά είναι βέβαιο ότι αυτή τη φορά ο αδίστακτος δικτάτορας, θα την κάνει την “στραβή”.

Η ώρα μηδέν έφτασε, ο Ερντογάν τα παίζει όλα για όλα και η Ελλάς καλείται να πουλήσει ακριβά το τομάρι της.