Ανοίγει θέμα Αγάπης για την πόλη μας ο Δ. Πετρόπουλος

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ;

Με αφορμή αυτά που γράφει στον ΜΑΧΗΤΗ Ο Δ. Πετρόπουλος, το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα πλέον, είναι ότι μπορεί ο Θεός να αγαπά την Ξάνθη και να την κρατά ακόμη όρθια, όμως οι Ξανθιώτες όχι μόνο δεν  αγαπούν την πόλη τους, αλλά κάνουν τα αδύνατα δυνατά, πολίτες και πολιτικό σύστημα, να την γκρεμίσουν, να την διαλύσουν και να την αφανίσουν από τον χάρτη.

Δυστυχώς, οι ευθύνες βαρύνουν πρωτίστως τους Ξανθιώτες οι οποίοι επιλέγουν τα «καλά» παιδιά για να κάνουν κάτι καλό για την πόλη.

Ακολουθούν οι ντόπιοι πολιτικοί που στο ίδιο πνεύμα με τους Ξανθιώτες τους «πουλάνε» την αγάπη για την πόλη, υφαρπάζουν την ψήφο τους και μετά βολεύονται κάτω από πολιτικές ομπρέλες όπου το χρήμα ρέει άφθονο και «τακτοποιούνται».

Η πόλι πορεύεται χωρίς αγάπη, χωρίς σεβασμό, χωρίς μέλλων και στέκει όρθια από τύχη και από την εύνοια του Θεού.

Αφορμή για όλα αυτά, η απόφαση της δημοτικής παράταξης «Αγάπη για την Ξάνθη μας», η οποία ξεκίνησε την πολιτική της πορεία με τους καλύτερους οιωνούς και χάρις στην εμπιστοσύνη των Ξανθιωτών βρέθηκε στα δημοτικά έδρανα.

Και εκεί που όλοι οι Ξανθιώτες είπαν ότι επιτέλους βρέθηκε ένα πολιτικό σχήμα για να «ακουμπήσει» η πόλη επάνω του, άρχισαν τα παρατράγουδα που ο Δ. Πετρόπουλος ιδρυτικό μέλος της «Αγάπης για την Ξάνθη μας», περιγράφει με γλαφυρό τρόπο την πορεία της δημοτικής παράταξης.

Παρουσιάζουμε ένα απόσπασμα του Δ. Πετρόπουλου που κατέθεσε στον ΜΑΧΗΤΗ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Γράφει στον ΜΑΧΗΤΗ ο Δ. Πετρόπουλος ιδρυτικό μέλος της «Αγάπης για την Ξάνθη μας»

… Ο Βασίλης Παπαδόπουλος, παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος και την θέση του την πήρε ο Σταμάτης Σταματιάδης, ο οποίος αμέσως ανεξαρτητοποιήθηκε και πήρε θέση εξουσίας από τον Δήμαρχο Ξάνθης ως Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης.

Ο Διαφωνίδης Χαράλαμπος, ανέλαβε θέση εξουσίας από τον Δήμαρχο Ξάνθης, ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας ΝΠΙΔ, χωρίς να παραιτηθεί ή να διαγραφεί από τον συνδυασμό.

Ο Τσακιρίδης Αφεντούλης ανέλαβε θέση εξουσίας από τον Δήμαρχο Ξάνθης ως Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, χωρίς να παραιτηθεί ή να διαγραφεί από τον συνδυασμό.

Τα ύψη των αποδοχών των εν λόγω κυρίων δεν τα γνωρίζω.

Θυμάμαι εκείνη την κωμικοτραγική παραίτηση του συνδυασμού από το Δημοτικό Συμβούλιο, που για να την ανακαλέσουν, επειδή μετάνιωσαν, κάλεσαν τα μέλη του συνδυασμού, για να δικαιολογήσουν την ανάκλησή τους. Και το εύλογο ερώτημα: Γιατί δεν κάλεσαν την ολομέλεια του συνδυασμού για να αποφασίσει αν οι εν λόγω κύριοι, επιτρέπεται να λάβουν έμμισθες θέσεις από τον Δήμαρχο Ξάνθης. Η απάντηση είναι απλή.

Όπως την αντιλαμβάνεται και ο απλός πολίτης, ο Συνδυασμός “Αγάπη για την Ξάνθη μας” έγινε, “Αγάπη για την πάρτη μας”. Για ποια πιστεύω και για ποια ιδεολογία, εντιμότητα, και ειλικρίνεια, μπορείς να μιλήσεις στον κόσμο που σε ψήφισε. Μία από τα ίδια. Σάπιο κατεστημένο, πάλι το χρήμα νίκησε. Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές.

Ο Συνδυασμός “Αγάπη για την Ξάνθη μας”, δεν θα κατέβει στις επόμενες Δημοτικές Εκλογές του 2023, για δύο βασικούς λόγους. κατ’ εμέ.

Πρώτος λόγος: Δεν μπορούν οι διοικούντες και οι σύμβουλοί του, να συγκροτήσουν έναν συνδυασμό, γιατί απλά είναι ανίκανοι, και δεν θα τους πιστέψει κανείς. Δεύτερος λόγος: Επειδή αποφάσισαν να αλλάξουν την ονομασία του συνδυασμού από “ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΜΑΣ” σε “ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ”. Να τους χαίρετε η κοινωνία της Ξάνθης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.