Τον «φρέναραν»  οι προστατευτικές μπάρες στην Εγνατία Οδό

 

Δουλέμπορος στην Εγνατία μετέφερε λαθρομετανάστες, οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά αυτός ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα με ότι αυτό σημαίνει για τους υπόλοιπους πολίτες που οδηγούσαν τα αυτοκίνητα τους την ίδια ώρα στην Εγνατία.

Ο δουλέμπορος προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες της Εγνατίας και προσπάθησε να την «κοπανήσει». Τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

 

Αυτό το φαινόμενο, όπως μας λένε αστυνομικές πηγές είναι συνηθισμένο και ο κίνδυνος για την ζωή των λαθρομεταναστών που μεταφέρουν οι δουλέμποροι, αλλά και οι πολίτες που τυχαίνει να οδηγούν στον ίδιο δρόμο είναι μεγάλος.

Αυτός  είναι ο λόγος που η καταδίωξη είναι διακριτική, κάτι που εννοείται ότι δεν συμφωνεί ο μεγαλύτερος αριθμός των συμπολιτών μας πλην των «προοδευτικών».

Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες Είναι παραβάτες, είναι κακοποιοί που παραβιάζουν τα σύνορα της Χώρας και θα πρέπει να συλληφθούν να τιμωρηθούν από την Ελληνική δικαιοσύνη και να απελαθούν άμεσα.

Είναι γεγονός ότι η ανοχή της πολιτείας στο θέμα της λαθρομετανάστευσης είναι επιεικώς «περίεργη».

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει η αστυνομία.

Συνελήφθη την Δευτέρα το απόγευμα, στην Εγνατία οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μετέφερε παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο οδηγός – διακινητής δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και συνέχισε την πορεία του αναπτύσσοντας ταχύτητα και πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς. Τελικά το όχημα ακινητοποιήθηκε μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός, ενώ ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πεζός χωρίς να τα καταφέρει.

Κατασχέθηκε το παραπάνω όχημα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την  προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.