Τελικά είναι τζιχαντιστής;

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας σχετικά με την είσοδο στην χώρα του φερόμενου, σύμφωνα με δημοσιεύματα τζιχαντιστή που επιθυμούσε ή δεν επιθυμούσε, την είσοδο του στην Χώρα μας δεν φώτισε περισσότερο την υπόθεση αναφορικά με την επιθυμία του Αμερικανικής υποκοότητας πολίτη όπου η Αστυνομία παρόλο που δεν τον θεωρεί ύποπτο του απαγόρεψε την είσοδο .

Με  δεδομένο ότι περνούν λαθραία δεκάδες πολίτες άλλων χωρών από τα σύνορα του Έβρου και άρα μπορούσε και αυτός γενάει ερωτηματικά.

Η σύλληψη για δήθεν παραβίαση του χρόνου παραμονής του στην Τουρκία επίσης είναι ένα μυστήριο με δεδομένο ότι η Τουρκία έχει τους λαθρομετανάστες «μαντρωμένους» και τους «αμολάει» σύμφωνα με τα συμφέροντα της προς την Ελλάδα.

Γιατί η Τουρκία ήθελε να τον παραδώσει; Προφανώς για να πει ότι στους Αμερικάνους πολίτες – έστω και Τζιχαντιστές, συμπεριφέρεται δημοκρατικά;

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΛΗ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.

Εν πάση περιπτώσει κάποια στιγμή μάλλον τον εν λόγο κύριο θα τον βρούμε να σουλατσάρη στην Θράκη με άλλο διαβατήριο που θα λέει «πρόσφυγας».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

 

Ανακοινώνεται ότι σήμερα (11-11-2019) το πρωί, Τούρκοι αστυνομικοί μετέβησαν στον συνοριακό σταθμό στις Καστανιές Έβρου και ζήτησαν να εισέλθει στην Ελλάδα, Αμερικανός υπήκοος, αραβικής καταγωγής, τον οποίο συνόδευαν, επικαλούμενοι ότι είχε συλληφθεί γιατί είχε υπερβεί τις δικαιούμενες ημέρες παραμονής του στην Τουρκία.

Ο προαναφερόμενος δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να εισέλθει στην Ελλάδα και στη συνέχεια επέστρεψε στην Τουρκία, συνοδευόμενος από τους Τούρκους αστυνομικούς. Από έλεγχο που διενεργήθηκε σε βάσεις δεδομένων ελληνικών και συνεργαζόμενων χωρών, δεν προέκυψε τίποτα σε βάρος του.

Σήμερα το απόγευμα ο εν λόγω επανήλθε εκ νέου, μόνος του, στον ίδιο συνοριακό σταθμό και ζήτησε να εισέλθει στην Ελλάδα.

Οι ελληνικές Αρχές δεν του επέτρεψαν την είσοδο και σφράγισαν το διαβατήριό του. Κατόπιν τούτου επέστρεψε στην Τουρκία.