Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ

Συνομιλήσαμε σήμερα με κορυφαίο στέλεχος του Μ. Τσέπελη ο οποίος παρόλο που επέδειξε κορυφαίο έργο στην διοίκηση του , όχι μόνο η παρέα του Μ. Τσέπελη προσπάθησε να καπηλευτεί το έργο του και να το παρουσιάσει σαν δικό του, αλλά κάποιοι από τους κολλητούς του δημάρχου, προσπάθησαν να του βάλουν χίλια μύρια εμπόδια στην άσκηση των καθηκόντων του,  με αποτέλεσμα πολλές φορές το κορυφαίο στέλεχος του Μ. Τσέπελη να αναρωτηθεί τι γυρεύει ο ίδιος σε μία αγέλη που ο καθένας από την πρώτη ημέρα της εκλογής τους, προσπαθούσαν με ρουσφέτια να παγιώσουν την θέση τους.

Αποτέλεσμα όλων αυτών πλέον, να διερωτάται το κορυφαίο αυτό στέλεχος μαζί με μερικά ακόμη υγιώς λειτουργούντα στελέχη να αναρωτιούνται τι γυρεύουν σε αυτόν τον συρφετό που το μόνο που τους ενώνει είναι το πολιτικό προσωπικό τους όφελος και τίποτε άλλο.

Προσωπική μας εκτίμηση είναι ότι όλα αυτά τα αξιόλογα στελέχη που ψάχνουν την επόμενη καλύτερη μέρα για την Ξάνθη, θα ακολουθήσουν τον Στράτο Κοντό όταν αποφασίσει να διεκδικήσει τον δήμο Ξάνθης.