Είδες ο Κορωνοϊός; Μέχρι και το αέριο του Χ. Μέτιου εμπόδισε

Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι ακριβώς ήθελε να πει ο Περιφερειάρχης Χ. Μέτιος όταν αναφέρθηκε στις καθυστερήσεις του φυσικού αερίου να πάει  στα χωριά και της πόλεις της Περιφέρειας, αλλά προφανώς προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Όχι κ. Μέτιο δεν φταίει ο κορωνοϊός που εσύ και οι συνεργάτες σου ρίξατε στις καλένδες το όραμα του Γ. Παυλίδη και λόγω έλλειψης δικών σας πολιτικών πρωτοβουλιών  ξαναθυμηθήκατε την δημοπράτηση του έργου και όχι το ξεκίνημα, όπως ψευδός αναφέρατε στην συνέντευξη τύπου. Ο Κ. Ζαγναφέρης έχει δίκιο όταν μιλά για δημοπράτηση και όχι ξεκίνημα του έργου.

Δεν τρώνε σανό οι πολίτες της Περιφέρειας κ. Μέτιο.

 

25 νήπια στο 18ο νηπιαγωγείο στην Ξάνθη. Αυτό διασφαλίζει την υγεία των νηπίων κυρία Κεραμέως;

Λυπάμαι κυρία Κεραμέως αλλά στην Ξάνθη τα προ νήπια είναι 25 στην τάξη και όχι 17

Όταν γράφαμε ότι η υπουργός κ. Κεραμέως δεν γνωρίζει πόσα παιδιά μπαίνουν ανά τάξη και δεν έχει ιδέα πώς να προστατεύσει τα παιδιά μας, είχαμε δίκιο και δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε.

Στην τάξη των προ νηπίων που θα πάει για πρώτη φορά το εγγόνι μας είναι 25 τα παιδιά.

Κυρία Κεραμέως, όπως βλέπετε, τουλάχιστον σε ένα νηπιαγωγείο της Ξάνθης διαψευσθήκατε και φυσικό είναι να αναρωτιούνται γονείς και κηδεμόνες αν τελικά νοιάζεστε μόνο για να φοράνε μάσκα τα νήπια και όχι για να είναι ασφαλή.

Γιατί άραγε;

Προφανώς για να γίνεται κατανάλωση στις μάσκες.

Διαφορετικά θα είχατε διασφαλίσει την υγεία των νηπίων κρατώντας τα 17 ανά τάξη όπως τουλάχιστον είχατε δηλώσει εσείς.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε κανένα παιδάκι να μην κλονισθεί η υγεία του.

Διαφορετικά κυρία υπουργέ που κουνάτε το δάχτυλο στους πολίτες και τους θεωρείτε ανεύθυνους γνωρίζεται πολύ καλά τι θα συμβεί.

Θα το μάθετε αν τα παιδιά μας πάθουν κάτι από την χρήση της μάσκας. Διότι υπάρχουν και επιστήμονες εκτός του στενού κύκλου των κολλητών σας, που λένε ότι η μάσκα στα νήπια όχι μόνο δεν τα προστατεύει, αλλά πιθανών να τα κάνει και ζημιά.

Άλλωστε δεν το λένε μόνον οι επιστήμονες εκτός κλίκας αλλά το λέει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ο οποίος με οδηγ΄΄ια του τονίζει ότι την μάσκα πρέπει να την φορούν άτομα από 12 ετών και πάνω.

Αλήθεια γιατί απαγορεύεται στους άλλους επιστήμονες να καταθέσουν και την δική τους άποψη;

Γιατί δεν ακούτε την οδηγία του ΠΟΥ;

Τι θα κάνετε κυρία Κεραμέως,  θα στείλετε τους επιστήμονες και τον ΠΟΥ στον εισαγγελέα για ιστορίες συνομωσίας όπως κάνετε σε κάθε φουκαρά πολίτη;

Θέλω να πιστεύω ότι όλοι οι γονείς και κηδεμόνες κυρία υπουργέ, επιφυλάσσονται παντός νόμιμου δικαιώματος τους αν η υγεία των νηπίων κλονιστεί από την χρήση της μάσκας.

 

Μην τολμήσετε

Μαθαίνουμε ότι διάφορες ΜΚΟ ψάχνουν σπίτια σε Ροδόπη και Ξάνθη προκειμένου να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες παρόλο που όλες οι κυβερνήσεις, ακόμη και του ΣΥΡΙΖΑ κράτησαν την Θράκη μακριά από την αλλοίωση του πληθυσμού. Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης βουλευτής της ΝΔ Ροδόπης εκτός από την καταγγελία έκανε και κάτι άλλο όπως κινητοποίηση των αρχών ασφαλείας προκειμένου να μην αλλάξουν οι ισορροπίες στην Θράκη αλλά οι Θρακιώτες λένε στους επιτήδειους. ΜΗΝ τολμήσετε