Αφού δεν τολμάτε να τα πείτε Βουλευτές και Υπουργοί ας τα πω εγώ γιατί όλα έχουν και ένα όριο.

Με μία οργισμένη ανάρτηση του ο πρώην πρόεδρος της τοπικής ΝΔ στον δήμο Ορεινού με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Άδωνη Γεωργιάδη για το δυστύχημα στα Τέμπη ξεσπά και τα λέει έξω από τα δόντια.

Ο κύριος αυτός θα πρέπει να ξέρει να σέβεται τον πόνο της κάθε Οικογένειας που έχασε το παιδί της στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο κύριος αυτός πρέπει να θυμάται στο μυαλό του και αν το ξέχασε του το θυμίζω ότι στη Νέα Δημοκρατία είναι φιλοξενούμενος και όχι ιδιοκτήτης, οπότε θα πρέπει να ξέρει τι λέει και να το σκέφτεται καλά προτού μιλήσει στο κάθε μέσο της χώρας μας.

Ο κύριος αυτός εμένα προσωπικά ούτε με νοιάζει αν είναι Αντιπρόεδρος στη Νέα Δημοκρατία όταν δεν ξέρει να έχει σεβασμό στη δυστυχία του κάθε Έλληνα Πολίτη και του κάθε Ψηφοφόρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο συγκεκριμένος κύριος είναι ένας ακόμα γυρολόγος από τους πολλούς που μάζεψε η Νέα Δημοκρατία και θυμίζω ότι πριν που ήταν στο Λάος έβριζε από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη. Έχει μεγάλη ευθύνη και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός που μάζεψε τον γυρολόγο αυτό και άλλους πολλούς για να πάρει μόνο και μόνο μία συγκεκριμένη μερίδα ψήφων.

Ο γνήσιος Ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας σήμερα νιώθει οργή όταν ακούει κάθε μέρα και κάθε στιγμή τον συγκεκριμένο κύριο να λέει αερολογίες και να προσβάλει τον κάθε πολίτη που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Τώρα στις Εθνικές Εκλογές αυτόν τον κύριο μαυρίστε τον γιατί είναι λίγος και ανεπαρκής όταν τολμάει και λέει ακόμα και αυτή τη στιγμή ασυναρτησίες ενώ ξέρει ότι ευθύνη για το θάνατο αυτών των ανθρώπων έχει δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία.

Σας αρέσει δεν σας αρέσει τα φέρετρα των νέων ανθρώπων γράφουν Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Αρκετά ανέχτηκε το κόμμα της Νέα Δημοκρατίας τον κ. Γεωργιάδη.

( Πρώην Πρόεδρος Τοπικής Νέας Δημοκρατίας Δήμου Ορεινού Αλέξανδρος Μουστακίδης )