Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Με μία ανάρτηση του ο έμπειρος συνδικαλιστής του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης, Χαράλαμπος Ευστρατίου, αφήνει ξεκάθαρα να φανεί ότι κάποιοι κομματικοί μηχανισμοί προσπαθούν να καπηλευτούν ακόμη και την αγανάκτηση των πολιτών για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Είναι γεγονός ότι αυτές τις ημέρες των κινητοποιήσεων των Ξανθιωτών, τα αριστερά τόξα του πολιτικού συστήματος, μέσω των κλακαδόρων τους, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν πολιτικά την οργή και την αγανάκτηση των απλών πολιτών που είτε έχασαν δικούς τους ανθρώπους από την αδιαφορία των κυβερνήσεων που διαχειρίζονται διαχρονικά την ασφάλεια των πολιτών, είτε αισθάνονται ανασφαλής από την αδιαφορία του πολιτικού συστήματος   που διαφεντεύει τον τόπο. Είμασταν μάρτυρες στην αγανάκτηση υγειών συνδικαλιστών που στάθηκαν απέναντι στην αποτροπή της κομματικής εκμετάλλευσης ακόμη και του τραγικού γεγονότος που έλαβε χώρα στα Τέμπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Χ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

Η απόδοση ευθυνών και η τιμωρία των υπευθύνων είναι αδιαπραγμάτευτη!!!

Άλλο όμως η αυθόρμητη αγανάκτηση των πολιτών και άλλο η κατευθυνόμενη οργή του όχλου, που προσπαθούν να προάγουν οι υποτιθέμενοι δημοκράτες.

Η Ευαισθησία, η Θλίψη, ο Πόνος και κάθε άλλο συναίσθημα, δεν έχει κομματικές αποχρώσεις, ειδικά αυτές τις ώρες.

Φτάνει πια … Η καπήλευση των θυμάτων των Τεμπών με μοναδικό σκοπό την ψηφοφορία.