Η ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Φ. ΚΑΡΑΛΙΔΗ

Στην άμεση προτεραιότητα του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Φ. Καραλίδη όταν οι Ξανθιώτες τον ψηφίσουν για να εκπροσωπήσει την Ξάνθη στα κοινοβουλευτικά έδρανα, είναι  η αναβάθμιση του νοσοκομείου της Ξάνθης, σημειώνοντας ότι για πρώτη φορά οι Ξάνθη έχει τρείς εκπροσώπους της που προέρχονται από τον κλάδο της υγείας και δεν έχουν οι Ξανθιώτες την απαραίτητη υγειονομική προστασία της υγείας τους  από το νοσοκομείο.

Ευχαρίστησε στην δήλωση τον πρόεδρο και τους ανθρώπους της επιτροπής που τον επέλεξαν για το ψηφοδέλτιο και δεσμεύθηκε ότι θα προτείνει λύσεις στα διαχρονικά προβλήματα του Νομού Ξάνθης.

Ποιο συγκεκριμένα ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ  Ξάνθης αναφέρει στην δήλωση του για λογαριασμό της ΗΧΩ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ:

«Το κόμμα μου με τιμά να είμαι υποψήφιος και στις επάλξεις για μία ακόμη φορά

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων σχετικά με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων, φαίνεται ότι για μία ακόμη φορά το κόμμα, το ΠΑΣΟΚ με τιμά με θέση ανάδειξης μάχης για τον αγώνα που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες για τις εθνικές εκλογές και αυτό με περιβάλλει με απεριόριστη ευθύνη απέναντι πρώτον απέναντι στους ανθρώπους που έκαναν την επιλογή και δεύτερον απέναντι στους συμπολίτες μου. Θεωρώ ότι η επιτροπή των ψηφοδελτίων και γενικά η επιλογή των υποψηφίων  έγινε με βάση κάποια κριτήρια τα οποία φαίνεται ότι πληρούσε η πλειοψηφία των υποψηφίων που κατέθεσαν υποψηφιότητα. Οι επιλογές φαντάζομαι ότι μπήκαν μέσα από πολλές δικλείδες ελέγχου και εξέτασης των προϋποθέσεων πώς το αποτέλεσμα για κάθε νομό θα είναι το καλύτερο για το ΠΑΣΟΚ. Εκτιμώ λοιπόν ότι η εμπειρία, η δική μου παρουσία στην διαχρονική παρουσία μου μέσα από θέσεις ευθύνης, θέσεις διοίκησης και παραγωγής έργου για τον τόπο, ήταν κυρίαρχο στοιχείο για την επιλογή της υποψηφιότητάς μου. Θεωρώ ότι εφ’ όσον οι συμπολίτες μου, αναδείξουν αυτό το στοιχείο το οποίο με διακρίνει και επιλεγώ ως βουλευτής για το ΠΑΣΟΚ, θα αγωνιστώ για την τοπική κοινωνία για τα προβλήματα της, την ανάδειξή της και όχι μόνον, βασικά για την επίλυση προβλημάτων και πάνω από όλα να δημιουργήσουμε προϋποθέσεις για μία κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο. Νομίζω ότι αυτό το στοιχείο είναι που πρέπει να δούμε, το αύριο για τον τόπο μας, με δεδομένο ότι τα στοιχεία δεν συνηγορούν στον τομέα της ανάπτυξης που μπορεί να προοδέψει την περιοχή μας καθότι θεωρούμαστε ο νομός με το μικρότερες απορροφήσεις, το μικρότερο  ΑΕΠ το μικρότερο δυνατόν στοιχείο ανάπτυξης και προοπτικής.

Έκανα μία δήλωση πριν από λίγες ημέρες. Είχα πει για πρώτη φορά ο νομός μας έχει τρείς ανθρώπους στον τομέα της υγείας και έχει την χειρότερη υγεία. Μία από τις προτεραιότητές μου που θα βάλουμε στην αυριανή μας διεκδίκηση είναι να αναβαθμίσουμε τον τομέα παροχής υγείας στο νοσοκομείο της Ξάνθης, διότι το ΕΣΥ ήταν, όπως πολύ σωστά ανέφερε ο πρόεδρος Ανδρουλάκης και είναι παιδί του ΠΑΣΟΚ και εμείς τα παιδιά μας δεν τα εγκαταλείπουμε. Κατά συνέπεια είναι κάτι που θα ενισχύσουμε».