Γ. Μπόσβελης: Να αφήσουμε πίσω τα παλιά και να κάνουμε νέα αρχή, με το νέο έτος

Ο  Γ. Μπόσβελης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη Μελισσόπουλου, μαζί με τις ευχές του για το νέο έτος, ζητά να διαγραφούν τα πολιτικά λάθη του παρελθόντος και με κοινή προσπάθεια να αναταχθεί η πόλη.

Με τον ερχομό του νέου έτους αφήνουμε πίσω μας μία 15ετία ανυπαρξίας, που πιστεύω μας δίδαξε πολλά σαν πολίτες αυτής της πόλης.

Η νέα χρονιά που έρχεται πιστεύω πως είναι η κατάλληλη και εν όψη των επερχόμενων δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στο νέο αυτό έτος, αφού νιώθουμε όλοι μας πιο έτοιμοι, πιο ώριμοι, πιο ικανοί, έτσι ώστε να βάλουμε όλοι μαζί τις βάσεις, και να υπερασπίσουμε τα συμφέροντα των πολιτών και των νέων παιδιών της Ξάνθης μας, μέσα από την επανεκκίνηση, το όραμα, την ελπίδα, καθώς και την συμβολή όλων μας για τα έργα που τόσο πολύ μας λείπουν όλα αυτά τα προηγούμενα χρόνια.

Να δώσουμε την εντολή του τέλους αυτών, που με τις κινήσεις τους και αλλαγές των οραμάτων τους, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες, προκειμένου να καθήσουν πάνω σε μία καρέκλα ,οδήγησαν και οδηγούν την πόλη μας στον πάτο.

Η νέα χρονιά να πραγματοποιήσει σε όλους  και όλες προσωπικά τα όνειρα και την φιλοδοξία που έχει βάλει ο καθένας και η καθεμιά από εμάς ,να χαρίσει υγεία, ευημερία, πρόοδο, ειρήνη σε όλο τον κόσμο.