Να λειτουργήσει η «ΣΤΗΡΙΞΗ» έστω και χωρίς απόφαση του ΔΣ

 

ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ

 

Σαφέστατα και δεν ενδιαφέρει τον μέσο πολίτη της Ξάνθης η πολιτική διαμάχη που ξέσπασε αφού προκάλεσε ο κ. Χατζηγγενέ, με τον Αντιπεριφερειάρχη της Ξάνθης Κ. Κουρτίδη, ο οποίος προσπαθεί να στηρίξει με τις δυνάμεις του και την συνδρομή συλλόγων την «ΣΤΗΡΙΞΗ» που εδώ και πολλά χρόνια είναι ανενεργή και στο οποίο Δ.Σ. συμμετείχε και ο κ. Χατζηγγενέ με πρόεδρο τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ευφραιμίδη και είναι απορίας άξιο που τώρα ξαφνικά ο κ. Χατζηγγενέ θυμήθηκε την «ΣΤΗΡΙΞΗ», δηλαδή την ανενεργή δομή φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών της Π.Ε. Ξάνθης.

Σαφέστατα και τα ελατήρια του κ. Χατζηγγενέ είναι πολιτικά και ως πολιτικός αυτός και πολλοί άλλοι της διοίκησης του θεσμού, επί σειρά ετών  που ήταν κλειστή η δομή, δεν θίχθηκαν, αλλά τώρα που ζήτησε να μπει στην «Στήριξη» και ο Σύλλογος Μονογενεικών οικογενειών για να στηρίξει την προσπάθεια βγήκαν «μαχαίρια» από την αντιπολίτευση.

Πάντως κύκλοι του κ. Κ. Κουρτίδη αναφέρουν ότι η υλοποίηση του προγράμματος του Κ. Κουρτίδη με την επιδότηση εισιτήριου για την μεταφορά των συμπολιτών μας από και προς τον ορεινό όγκο ήταν η αιτία που ο κ. Χατζηγγενέ «ξεσπάθωσε» κατά του Κ. Κουρτίδη διότι στηρίζει τον ορεινό όγκο με την πρωτοβουλία του και φυσικά «αλώνει» (;;) την δεξαμενή των ψήφων του.

Σαφέστατα τις κακοποιημένες οικογένειες τις αφήνει αδιάφορες η πολιτική κοκορομαχία που ξεκίνησε με αφορμή την προσπάθεια αξιοποίησης της υποδομής της «ΣΤΗΡΙΞΗΣ», αδιάφορο αν πάρθηκε για τούτο απόφαση από το ΔΣ.

Ένα ΔΣ που εδώ και χρόνια βλέπει κακοποιημένες γυναίκες της Ξάνθης και εγκαταλελειμμένα παιδάκια στους δρόμους που δεν έχουν που την κεφαλή κλίνε, να αντιμετωπίζονται από το ΔΣ του οργάνου ακόμη και από τον ίδιο τον κ. Χατζηγγενέ με αδιαφορία.

Καλή η πολιτική αντιπαράθεση γιατί κάνει τον διοικούντα να λειτουργεί πιο συνετά, όμως, το θέμα της στήριξης αδυνάμων πολιτών, δεν πρέπει να μπαίνει καν σε αυτή την διαδικασία της πολιτικής αντιπαράθεσης.