Αλλοδαπός δουλέμπορος «καμικάζι», προσπάθησε να σκοτώσει αστυνομικό

-«ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ» ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

 

Δεν καταλαβαίνουν τίποτε πλέον οι αλλοδαποί δουλέμποροι και όπως δείχνει το περιστατικό που σχεδόν έχει καταντήσει ρουτίνα, δεν τους ενδιαφέρει ποιον θα σκοτώσουν, αστυνομικό ή διερχόμενο ανυποψίαστο Έλληνα πολίτη,  αρκεί να «κονομήσουν» κουβαλώντας λαθρομετανάστες.

Φυσιολογικά αυτά τα γεγονότα φθάνουν στα αυτιά των αρμόδιων υπουργών, οι οποίοι παρόλη την σκληρότητα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί την ώρα της εκτέλεσης του καθήκοντος από την πλευρά των λαθρομεταναστών και που σχεδόν κάθε μέρα, παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα, οι Έλληνες υπουργοί, «ποιούν την νήσσαν», προκειμένου να εξυπηρετηθούν αλλότρια προς την χώρα μας συμφέροντα.

 

Ποιο συγκεκριμένα αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας: Συνελήφθη την 23-7-2022 το βράδυ, στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κομοτηνής, ένας αλλοδαπός, διότι εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και στη θέα των αστυνομικών προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο, κινήθηκε με επικίνδυνους ελιγμούς στο αντίθετο ρεύμα προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν αστυνομικό, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε κολώνα σήμανσης με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Άμεσα οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον δράστη, ο οποίος επιχείρησε να διαφύγει, ενώ αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη. Επιπλέον προέκυψε ότι ο δράστης είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα, στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης και ότι το όχημα έχει δηλωθεί κλοπή την 22-7-2022 σε αστυνομική υπηρεσία της Αττικής. Τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κομοτηνής. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής