Νέο μηχάνημα έργου JCB απέκτησε ο Δήμος Τοπείρου

Για μία ακόμη φορά ο δήμαρχος Θ. Μίχογλου κάνει την δουλειά του στον δήμο Τοπείρου χωρίς να φορτώνει τον προϋπολογισμό του δήμου και τους δημότες.

Απλά αξιοποιεί τα προγράμματα. Ποιο συγκεκριμένα ο δήμος Τοπείρου παρέλαβε ένα μηχάνημα για όλες τις δουλειές και χρήσιμο εργαλείο.

Ποιο συγκεκριμένα όπως δηλώνει, θα δώσει λύσεις στην καθημερινότητα των δημοτών του.

Ολοκληρώθηκε η παραλαβή ενός σύγχρονου μηχανήματος έργου εκσκαφέα – φορτωτή (JCB) στον Δήμο Τοπείρου με χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το νέο μηχάνημα ενισχύει τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου Τοπείρου, καθώς συμβάλει στις εργασίες συντήρησης του αγροτικού οδικού δικτύου, στην γρήγορη αποκατάσταση βλαβών στα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης και γενικά στην αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούν οι θεομηνίες.

Ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου δήλωσε: «Το νέο μηχάνημα έργου τύπου εκσκαφέα – φορτωτή (JCB), εκ των πλέον εξελιγμένων και αναγνωρισμένων τεχνολογικά τύπων, θα καλύψει ουσιαστικές και λειτουργικές ανάγκες και θα δώσει λύσεις στα προβλήματα καθημερινότητας των κατοίκων της περιοχής με παρεμβάσεις που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους. Παράλληλα θα διασφαλίσει καλύτερες συνθήκες εργασίας στους χειριστές μηχανημάτων έργου του Δήμου μας».