Δεν ακριβαίνουν τα εισιτήρια στο ΚΤΕΛ λόγω της αύξησης της τιμής των καυσίμων

Λόγω της υπέρογκης αύξησης της τιμής των καυσίμων, εκφράσθηκαν φόβοι από το ταξιδιωτικό κοινό για τυχών αύξηση του κομίστρου στα ΚΤΕΛ, κάτι που ο πρόεδρος Θέμης Γεωργιάδης απέκλεισε σημειώνοντας ότι γίνεται αγώνας να μειωθεί η πολύ μεγάλη φορολογία στα καύσιμα.

Στην Ομοσπονδία βρέθηκε ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ξάνθης Θεμιστοκλής Γεωργιάδης όπου και προγραμμάτισαν παράσταση στο υπουργείο λόγο του κόστους των καυσίμων όπου μοιραία μετα κυλίετε σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας εκτοξεύοντας το κόστος ζωής στα ύψη.

Στην παράσταση – διαμαρτυρία συμμετείχαν και άλλοι κλάδοι επαγγελματιών που ασχολούνται με την μεταφορά προσωπικού και υλικών.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, το υπουργείο δεν έλαβε καμία δέσμευση.

Η Ομοσπονδία ζήτησε την μείωση του φόρων στην τιμή των καυσίμων και δήλωσε απαισιόδοξος.

Τέλος όπως ο ίδιος ανέφερε το ΚΤΕΛ προς το παρών τρώει τις «σάρκες» και δεν μετα κυλίει το κόστος των καυσίμων στους ταξιδιώτες. «Όχι δεν υπάρχει σκέψη να αυξήσουμε τα εισιτήρια» σημείωσε «Έχουμε να αυξήσουμε το κόμιστρο από το 2010».

Αυτά ειπώθηκαν μεταξύ του κ. Γεωργιάδη και της ΗΧΩ και η συζήτηση έκλεισε με την ελπίδα ότι θα λογικευτεί το κράτος και θα προστατεύσει τους πολίτες.