Η λέξη «πομάκος πέφτει βαριά στο στομάχι κάποιων γιατί προφανώς αυτές είναι οι εντολές τους από την «Μεγάλη Πόρτα»

Ο λόγος φυσικά για τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ της Ξάνθης ο οποίος αντιδρά στην λέξη πομάκος η οποία αναφέρεται στα στρατολογικά έγγραφα και που φυσικά όπως δείχνει η ερώτηση που υποβάλλει στο προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για την “Επιλογή θρησκεύματος στην Κατάθεση Δελτίου Απογραφής Στρατευσίμων” κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Χουσείν Ζεϊμπέκ και στην οποία επικρίνει το γεγονός ότι ανάμεσα στα θρησκεύματα υπάρχει και η επιλογή… «Πομάκος»!!!

*Σχολιάζει λοιπόν ο Χουσεϊν Ζεϊμπέκ μεταξύ άλλων και τα παρακάτω:

«Στην καρτέλα Κατάθεση Δελτίου Απογραφής του site www.stratologia.gr, ο κάθε στρατεύσιμος υποχρεούται να δηλώσει το θρήσκευμά του. Ανάμεσα στις επιλογές Χριστιανός Ορθόδοξος, Χριστιανός Καθολικός, Μουσουλμάνος, Άθεος κτλ. υπάρχει και η επιλογή «Πομάκος», που ως γνωστόν δεν συνιστά καμία γνωστή θρησκεία.

Επειδή, τέτοιες αστοχίες δεν δικαιολογούνται, ιδίως όταν σχετίζονται με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των πολιτών.

Ερωτάται ο κ. Υπουργός:

Προτίθεται να προβεί στην διόρθωση της αντίστοιχης καρτέλας για την επιλογή του θρησκεύματος στο Δελτίο Απογραφής Στρατευσίμων, καθώς ο όρος «Πομάκος» δεν αντιστοιχεί σε κάποια διακριτή γνωστή θρησκεία;

Από την στιγμή που το θρήσκευμα έχει αφαιρεθεί από τις ταυτότητες των πολιτών, πώς δικαιολογείται η ενδελεχής καταγραφή του θρησκεύματος των στρατευσίμων;»

-Βρε τον Χουσείν Ζεϊμπέκ με τι ασχολείται για μια ακόμη φορά, αν και… ΠΟΜΑΚΙΚΗΣ καταγωγής είναι και ο ίδιος, για να «εξυπηρετήσει» και τον φίλο του «Ψευτομουφτή» Ξάνθης κύριο Μετέ.

-Τον «ενοχλεί» η λέξη ΠΟΜΑΚΟΣ που αν ήταν στο χέρι του, θα την είχε… ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ τελείως από τα λεξικά!!!
Είπαμε δημοκρατία είναι αυτη.