2o Πανελλήνιο Συνέδριο Ένωσης Αποστράτων Αξκων Στρατού (ΕΑΑΣ)

Οι απόστρατοι Αξιωματικοί έχουμε φωνή κι όταν ανταμώνουμε, συμμετέχουμε και
εκφραζόμαστε συντεταγμένα, αυτή η φωνή γίνεται τόσο δυνατή που δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί!  Το σύνθημα της Ε.Α.Α.Σ., άλλωστε, είναι «Η Ισχύς Εν τη Ενώσει» και αποδεικνύουμε την ισχύ του καθημερινά με τις κοινωνικές δράσεις μας και την στάση που τηρούμε απέναντι στα πράγματα.
Τα δίκαια και τα κεκτημένα του Έλληνα Αξιωματικού αλλά και οι διεκδικήσεις μας, Ασφαλιστικές, Συνταξιοδοτικές, Υγειονομικής, Περίθαλψης κ.ά, προωθήθηκαν με την στιβαρή, ψύχραιμη και καλά σταθμισμένη συμμετοχή της Ε.Α.Α.Σ. στους δικαστικούς αγώνες, τις συνεχείς επαφές με τους αρμόδιους Πολιτειακούς και Υπηρεσιακούς φορείς και τις λοιπές Δράσεις που υλοποίησε , ενέργειες τις οποίες υποχρεωθήκαμε να κάνουμε ώστε να μην πληγεί ακόμα περισσότερο το βιοτικό επίπεδο των μελών μας και των οικογενειών τους.
Η Ε.Α.Α.Σ. δεν είναι μια Ένωση από τις πολλές. Εκφράζει μια κοινότητα
ανθρώπων, που αφιέρωσαν τη ζωή τους στην αποστολή της υπεράσπισης της
εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας, του πολιτεύματος, του ιερού δικαιώματος και υποχρέωσης των Ελλήνων να ζουν ελεύθεροι.
Η Ε.Α.Α.Σ. αποτελεί τον προμαχώνα για τις πάσης φύσεως μάχες που δίνονται τώρα και θα δοθούν στο μέλλον για τα σοβαρά Εθνικά και Κοινωνικά θέματα.
Το Κυπριακό, το Μεταναστευτικό – Προσφυγικό, τα Φορολογικά – Συνταξιοδοτικά θέματα ,η πανδημία καθώς και η Κλιματική Αλλαγή, είναι θέματα που μας απασχολούν έντονα. Αυτό το γνωρίζουν όλες και όλοι όσοι μετέχουν στις διαδικασίες και στα θεσμικά όργανα της Ενώσεως.
Η Ε.Α.Α.Σ. είναι μια κοινότητα ανοιχτή στην κοινωνία, που επιδιώκει τη συμμετοχή και τη ζύμωση, την ανταλλαγή απόψεων και τη δημιουργική σύνθεση δυνάμεων.
Το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο είναι η μεγάλη ευκαιρία να γνωριστούμε και να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι, δυνατοί, με βροντερή φωνή και θέληση να προσφέρουμε στην πατρίδα, και στην κοινωνία.
Οι μεγάλες Δυσκολίες των χρόνων που πέρασαν, μας έχουν κάνει σοφότερους, έχουμε δε αντιληφθεί ότι αξίζουμε περισσότερο και μόνο μαζί θα τα καταφέρουμε!
Για όλους τους παραπάνω λόγους καλούνται τα μέλη της Ένωσης και όχι μόνο, να συμμετέχουν στο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 14 Νοεμβρίου σε χώρους του Πολεμικού Μουσείου και της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).
Οι εκδηλώσεις θα διεξαχθούν με φυσική παρουσία. Οι μη δυνάμενοι να παραστούν, μπορούν να τις Παρακολουθήσουν μέσω της ιστοσελίδας της ΕΑΑΣ, στην ηλεκτρονική δνση www.eaas.gr

Η είσοδος στους χώρους της εκδήλωσης, θα επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και θα διέπεται απο τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Η παρουσία σας στην μεγάλη αυτή εκδήλωση της Ένωσης, θα είναι μεγάλη χαρά και τιμή για όλους μας!
Συνημμένα αποστέλλεται το πρόγραμμα του Συνεδρίου, οι αφίσες των ενοτήτων του  και το προωθητικό video της εκδήλωσης, το οποίο σας προτρέπω να δείτε.

                              

   Αθήνα 08 Νοε 2021

                                             Υπτγος ε.α Δεβούρος Ιωάννης
                                                Αντιπρόεδρος ΕΑΑΣ