Η καλή είδηση της εβδομάδος

Μην πετάτε ρούχα παπούτσια παιγνίδια  – Κάποιοι τα χρειάζονται

Μπροστά  στις εγκαταστάσεις της ISOLINE στο πρώτο χιλιόμετρο Ξάνθης Καβάλας, δέκα ενισχυμένοι κάδοι μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης ΠΟΥ τοποθέτησε δέκα κάδους οι οποίοι θα φιλοξενούν τα ρούχα που δεν χρειάζεστε, τα παπούτσια και τα παιγνίδια των παιδιών σας, προκειμένου αυτά να διοχετευθούν σε οικογένειες αδύναμων συμπολιτών μας.

Δέκα ειδικοί κάδοι περιμένουν τα μεταχειρισμένα ρούχα, παπούτσια, παιγνίδια.

Πρόκειται για μια πανελλαδική πρωτοβουλία η οποία στόχο έχει την συγκέντρωση αυτών των ειδών που είναι μεταχειρισμένα αλλά σε καλή κατάσταση.

Σαφώς και τα δημοσιεύματα δεν δίνουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία που έχει δημιουργήσει αυτή την πρωτοβουλία όμως, αν πράγματι είναι για καλό σκοπό και όχι για κερδοφόρα κίνηση, τότε όλοι πρέπει να στηρίξουμε αυτή την πρωτοβουλία.

Επειδή όμως πολλά ακούγονται, είναι καλό, με την πρώτη ευκαιρία να διευκρινισθεί από τα αρμόδια θεσμικά όργανα η ταυτότητα αυτής της πανελλαδικής δράσης και ο σκοπός της.

Η Αστυνομία της Ξάνθης παρακαλείτε να διερευνήσει ότι δεν πρόκειται περί εκμετάλλευσης της ανθρώπινης συμπόνοιας με σκοπό το κέρδος.

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΕΜΠΡΟΣ