Δ. Γαλανόπουλος : Θεωρώ ότι το οδικό δίκτυο της Ξάνθης , με την ολοκλήρωση των έργων, θα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα (video)

Θα υλοποιηθεί ακόμη  ένα έργο υψίστης σημασίας , που θα αφορά τμηματικά  γύρω στα 8,5 χιλιόμετρα και θα περιλαμβάνει έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου. Το έργο  θα ξεκινάει από την γέφυρα Τοξοτών και θα  καταλήγει  στον περιφερειακό δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης υποδομών στο xanthipost.

Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση 2.2χλμ στην ΕΟ  Ξάνθης – Κομοτηνής (Βαφέικα  έως  Κουτσό)

Ασφαλτοστρώθηκαν 2,2 χιλιόμετρα στην εθνική οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (ύψος Βαφέικα – Κουτσό) όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση του  ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών κ. Δημήτρης Γαλανόπουλος. Ακολουθούν το επόμενο διάστημα και άλλες παρεμβάσεις στην Περιφερειακή ενότητα Ξάνθης σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Γαλανόπουλος στο xanthipost.gr.

Το επόμενο διάστημα θα συνεχιστούν οι βελτιώσεις στο οδικό δίκτυο το οποίο σε πολλά σημεία αντιμετωπίζει προβλήματα.

Όπως  υποστήριξε  ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υποδομών και Μεταφορών κ. Δημήτρης Γαλανόπουλος , την ίδια στιγμή βρίσκεται στο στάδιο  υλοποίησης  η ασφαλτόστρωση  από την περιοχή του εργοστασίου «Ροδόπη»  μέχρι την είσοδο Βαφέϊκων  όπου κι εδώ έχει ολοκληρωθεί ένα μεγάλο μέρος του έργου και αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να γίνουν οι διαγραμμίσεις και να παραδοθεί. Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω έργο  ξεκίνησε από το 2016.

Θα υλοποιηθεί ακόμη  ένα έργο υψίστης σημασίας – Θα ξεκινάει από την γέφυρα Τοξοτών και θα καταλήγει  στον περιφερειακό

Θα υλοποιηθεί ακόμη  ένα έργο υψίστης σημασίας , που θα αφορά τμηματικά  γύρω στα 8,5 χιλιόμετρα και θα περιλαμβάνει έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου. Το έργο  θα ξεκινάει από την γέφυρα Τοξοτών και θα  καταλήγει  στον περιφερειακό, με πινακίδες, οδοσήμανση και κλάδεμα των δέντρων.

Όπως τόνισε ο κ. Γαλανόπουλος : «…Θεωρώ ότι τελειώνει στο μεγαλύτερο μέρος της ΠΕ η ασφαλτόστρωση,  μένουν βέβαια κάποια κομμάτια ακόμη αλλά θεωρώ ότι με την ολοκλήρωση αυτού του έργου , το οδικό δίκτυο της Ξάνθης θα είναι ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα..»

Ασφαλτοστρώσεις και σε άλλα σημεία του επαρχιακού δικτύου

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κ. Γαλανόπουλος υπάρχει ακόμη ένα κομμάτι στην επαρχιακή οδό  Ξάνθης – Κομοτηνής στην περιοχή των Κιμμερίων  όπου το οδόστρωμα είναι σε κακή κατάσταση  και πιστεύει ότι μέσα στην επόμενη χρονιά θα υλοποιηθεί και αυτό το έργο.