ΦΩΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ

Λάβαμε στην αλληλογραφία της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. μία επιστολή του συντοπίτη μας επιχειρηματία, κατοίκου Αθήνας  με καταγωγή από την Ξάνθη κυρίου Βασίλη Ευστρατίου και το κοινοποιούμε χωρίς καμμία παρέμβαση.

ΈΛΛΗΝΕΣ!! Αυτό που μας συμβαίνει είναι μοναδικό δεν το έχουμε ξανά ζήσει.

Έχουμε περάσει πολλά σε όλη τη ζωή μας, ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ να μείνουμε όρθιοι μόνο με την ΕΛΠΊΔΑ για καλύτερες μέρες.

Μπορούμε με την ίδια ελπίδα να ξεπεράσουμε ακόμα και αυτό που μας βρήκε μόνο που αυτή τη φορά είναι παγκόσμιο το πρόβλημα και αισθάνομαι πως εμείς και η κατεστραμμένη χώρα μας από την κρίση που δεν προλάβαμε να βγούμε, είμαστε αυτοί που διαχειριζόμαστε πιο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΆ ακόμη και αυτό.

Ίσως να είναι τα μέτρα, ο ήλιος, η διατροφή μας, το χαμόγελο μας, ίσως να είμαστε εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίζουμε συνεχώς έναν κίνδυνο. Μπορεί αυτό να να μας έχει δημιουργήσει αντισώματα και να έχουμε αντοχή σε οποιαδήποτε εισβολή.

Αυτή η στιγμή είναι μοναδική και μπορούμε να δείξουμε ποιοι πραγματικά είμαστε.

Πριν από μερικά χρόνια η ενωμένη Ευρώπη και οι αγορές της απωθούσαν τα προϊόντα με Ελληνική σημαία. Για να μπορέσουμε να προωθήσουμε τα προϊόντα μας σβηναμε ότι Ελληνικό στοιχείο μας (πρόδιδε). Είμαι πολύ χαρούμενος και βέβαιος πως τα προϊόντα που θέλει να καταναλώνει ο Ευρωπαίος και όχι μόνο θα ήθελε να προέρχονται από την Ελλάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που σε αυτήν την Ελλαδίτσα με χαμηλού επιπέδου υποδομές υγείας, θα ήθελε ο κάθε ένας, να είναι κάτοικος της.

Είμαι ΥΠΕΡΉΦΑΝΟΣ που είμαι Έλληνας, που δημιουργώ και μεγαλώνω παιδιά σε αυτή την χώρα, που έχω φίλους όλους εσάς που είστε υγιείς στο σώμα αλλά κυρίως στο νου.

Εύχομαι να είστε υγιείς, καλό Πάσχα και η ανάσταση να βρεθεί στις ψυχές όλων μας.

Β. Ευστρατίου