Σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση συμμετείχε η πολιτευτής Ξάνθης με την ΝΔ Μαρίνα Παυλίδου με σκοπό την στήριξη της Ομάδας διάσωσης Ξάνθης.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα το πρωί του Σαββάτου  στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης όπου ο κόσμος της Ξάνθης εκμεταλλευόμενος τον πολύ καλό καιρό επισκέφτηκε το περίπτερο που στήθηκε για την εκδήλωση, αγοράζοντας βιβλία για την ενίσχυση των ανθρώπων που εθελοντικά, πολλές φορές ρισκάρουν ακόμη και την ζωή τους για να σώσουν ζωές και περιουσίες  συνανθρώπων τους.

Η κα Μαρίνα Παυλίδου ανέφερε σχετικά: «Είναι μία φιλανθρωπική εκδήλωση με bazaar βιβλίου που διοργανώνει ο Παραντάις και το ποσόν που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί στο σύνολο στην Ομάδα Διάσωσης. Θα πρέπει να σημειώσουμε, ανέφερε στην συνέχεια, ότι η Ομάδα Διάσωσης αποτελείτε από ανθρώπους που έχουν μέσα τους τον εθελοντισμό και πρέπει αυτές τις εθελοντικές και πολλές φορές κοπιαστικές προσπάθειες  των διασωστών να τις στηρίζει οι κοινωνία με όλες τις τις δυνάμεις και αυτό κάνουμε σήμερα. Προσπαθούμε να βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στην δική τους αλτρουιστική προσπάθεια για την σωτηρία όλων μας όταν ο κίνδυνος είναι δίπλα μας».