ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ

Η «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ» εγκαινίασε τα  εκλογικά γραφεία του συνδυασμού στις πόλεις της Ξάνθης και της Καβάλας (14/5/2019, 16/5/2019).

Οι εκδηλώσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, παρουσία πλήθους κόσμου. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος και όλοι όσοι έδωσαν το παρόν ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον επικεφαλής του συνδυασμού και στους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους.

Ο επικεφαλής της «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ» και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν στα εγκαίνια των εκλογικών γραφείων και δήλωσε:

«Οι πολίτες ζητούν μια Περιφέρεια που μάχεται γι’ αυτούς, που διεκδικεί σθεναρά, που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των πολιτών της και φέρνει αποτελέσματα με αποδείξεις. Διασχίζω καθημερινά την Περιφέρεια από άκρη σε άκρη. Ακούω τους πολίτες, των νησιών, των οικισμών, των πόλεων και σας το λέω ξεκάθαρα, οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο. Οι πολίτες της Περιφέρειάς μας στις 26 Μαΐου θα απαντήσουν στην ανικανότητα, στην ανεπάρκεια, στην μικροψυχία του απερχόμενου Περιφερειάρχη.

Στις 26 Μαΐου οι πολίτες θα δώσουν ξεκάθαρη εντολή στην Περιφερειακή Σύνθεση. Θα δώσουν το έναυσμα για την ανάπτυξη, για έργα, για σχέδιο, για κοινωνική αλληλεγγύη, για μια Περιφέρεια που θα είναι στο προσκήνιο των εξελίξεων.

Στις 26 Μαΐου στρίβουμε το τιμόνι της Περιφέρειας, στην ανάπτυξη, στην απασχόληση, αισιοδοξία, στην ελπίδα, στη δύναμη, στην ασφάλεια.

Στις 26 Μαΐου ανατρέπουμε αυτή την καθοδική πορεία του τόπου μας. Σε λίγες μέρες η Περιφέρεια πάει μπροστά. Σε λίγες μέρες τελειώνουν οι υποσχέσεις και ξεκινάει το έργο».