Μια στο καρφί και μια στο πέταλο

Γράφει ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος

Χωρίς «πληγές» η Ξάνθη από την «Ωκεανίς». Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα βγήκε από την κακοκαιρία η Ξάνθη και ήδη ξεπρόβαλε ο ήλιος όπου και θα ξαναφέρει την ηρεμία στην αγορά αφού ο κόσμος, μέρες καρναβαλιού που είναι, θα μπορεί αν μη τι άλλο, να βγει μία βόλτα στην αγορά.

 

Δεν ευτυχήσαμε να πάρουμε την ανακοίνωση παραίτησης του πρώην προέδρου της ΔΕΥΑ Αβδήρων κ. Χατζόπουλο από την διεκδίκηση του δήμου Αβδήρων … σε πείσμα του δημάρχου Γ. Τσιτιρίδη όμως, όπως μάθαμε παραιτήθηκε καταγγέλλοντας τους πάντες και τα πάντα καθώς και παιγνίδια συνομωσίας πίσω από την πλάτη του.

Δεν ξέρω αν θα γίνει συνοδοιπόρος του κ. Κριτσίνη, κάτι τέτοιο ακούγεται, καλό θα είναι ο Θανάσης να το ξανασκεφτεί.

Μπορεί ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΥΑ να έχει μεγάλο σόι και εκεί να βασίζεται αλλά απότι μαθαίνουμε και άλλα πρόσωπα από το μεγάλο σόι ζητάει λόγο και παρουσία στην πολιτική.

 

Βρε τι σκυλάδικα ανακάτεψε ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ δήμαρχος, βρε τι μη «προοδευτικό» χαρακτήρισε το καρναβάλι της Ξάνθης. Τον κόσμο όμως αυτό δεν τον πτοεί και ακολουθεί τις εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού σε όλες τις εκφάνσεις του.

Αυτός άραγε όταν γίνει δήμαρχος τι παραπάνω θα δώσει στους δημότες της Ξάνθης;

Αν κρίνουμε από αυτό που έδωσαν οι «σύντροφοί» του στην Ελλάδα, μάλλον μαραζωμένο καρναβάλι θα έχουμε του χρόνου αν βγει ο Χατζηθεοδώρου δήμαρχος.

Τώρα βέβαια μέχρι το δημοτικό συμβουλιο Ξάνθης η παράταξη του είχε έναν αλλά λέων. Σε αυτές τις εκλογές ίσως γίνει γατάκι.

Και πόσους ψήφους να του δώσει Ο Ζειμπέκ; Από το κόμμα δεν έχει χαΐρι έτσι και αλλιώς στην τελευταία κομματική συγκέντρωση τρείς και ο κούκος ήταν.

Ευτυχώς που ο υφυπουργός Γιαννακίδης θα βάλλει ράμπα για ΑΜΕΑ στο Πόρτο Μόλο. Δε λέω καλό είναι αλλά για να πάει εκεί ο αμεα θέλει βενζίνη για το αυτοκίνητο και την βενζίνη την φτάσατε στα ύψη. Θέλει και κανένα φράγκο στην τσέπη και που να μείνει φράγκο αφού οι αναπηρικές συντάξεις έγιναν επίδομα και το επίδομα πάει στα ακριβά φάρμακα.

Ας μην είμαστε όμως αχάριστοι γιατί εκτός από την φαρμακευτική κάνναβη που γέμισε την Ξάνθη ο κ. Υφυπουργός θα … κάνει και μία ράμπα ΑΜΕΑ ελπίζουμε να μην τον προλάβουν οι εκλογές και δε γίνει.

Ευτυχώς όμως όπως μαθαίνουμε, θα ανακατευτεί στο όλο θέμα και ο δήμαρχος Αβδήρων Γ. Τσιτιρίδης και ίσως προλάβει να γίνει η ράμπα μέχρι τις εκλογές…

Αυτό με τους κάδους απορριμμάτων ξεπερνάει κάθε φαντασία. Και ξαφνικά εκεί που οδηγάς στους δρόμους της πόλης, έρχεται κατά πάνω σου ένας κάδος απορριμμάτων και άιντε να σταματήσεις, να κατέβεις από το αυτοκίνητο για να προλάβεις το κακό. Βάλτε αλυσίδες στους κάδους σίγουρα πράγματα.