Ελένη Χατζηγεωργίου: Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την πόλη και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου

Με δήλωση της η υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ελένη Χατζηγεωργίου ευχαριστεί τους συνδημότες της για την στήριξη τους και δεσμεύεται να στηρίζει την πόλη και τον Δημαρχόπουλο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Ευχαριστώ θερμά τους συμπολίτες και συμπολίτισσες, τους φίλους και φίλες που με τίμησαν με την ψήφο τους, στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία για το δήμο Ξάνθης, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό “Δήμος Πρότυπο”, με το δήμαρχο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.
Ο κυρίαρχος λαός της πόλης μας αποφάσισε να πάει η διαδικασία της εκλογής του δημάρχου στην επόμενη Κυριακή με αντιπάλους τον Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο και το Μανώλη Τσέπελη. Με την απλή αναλογική που ήδη εφαρμόζεται στους δήμους ο συνδυασμός Δημαρχόπουλου εκλέγει μόνο 9 συμβούλους από τη πόλη της Ξάνθης.
Εύχομαι στο δήμαρχο καλή συνέχεια και στους συνυποψήφιους μου που εκλέγονται στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο, καλή επιτυχία στο έργο τους.
Εμείς που μένουμε εκτός Δημοτικού Συμβουλίου θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την πόλη μας όπως πάντα στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που αποσκοπεί στην καλύτερη πόλη.