ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η ακόμη και στις… τρέλες σου, με συνέπεια την βελτίωση της ψυχολογίας σου αλλά και κάποιες διακριτές βοήθειες που θα λάβεις. Δεν αποκλείεται φυσικά να προκύψει και μια συνεργασία που θα σε διευκολύνει. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα, ώστε να αντεπεξέλθεις σε απαιτήσεις ή ανάγκες της τελευταίας στιγμής και παρότι μπορεί προς στιγμή να… σε λούσει κρύος ιδρώτας, το τελικό αποτέλεσμα να είναι θετικό για σένα, ίσως μάλιστα να λάβεις κι ένα έκτακτο επίδομα.

ΤΑΥΡΟΣ Η Αφροδίτη στον Ζυγό δίνει νέα προοπτική στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να δικτυωθείς με πρόσωπα και πράγματα, διευρύνοντας τον κύκλο των εργασιών σου. Επιπλέον, θα πάρεις μια γνωμοδότηση για την διατροφή σου. Παράλληλα, η Δήμητρα απέναντί σου φέρνει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, που παρότι αρχικά θα σε «ξεβολέψουν», τελικά μάλλον θα σε ξεμπλοκάρουν, αφήνοντας το πεδίο δράσης σου ελεύθερο. Επιπλέον μπορεί να καρπωθείς άμεσα τα οφέλη μιας ευκαιριακής αλλά αποτελεσματικής συμμαχίας αλλά και μιας νικηφόρας νομικής διεκδίκησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η Αφροδίτη στον Ζυγό «παντρεύει» την ζωή με τα ενδιαφέροντά σου και κάτι τέτοιο μόνον ως θετικό μπορεί να εκληφθεί, ίσως όμως να μην πρόκειται για ένα δικό σου εγχείρημα αλλά ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό μπορεί να σε «φορτώσει» με επείγουσες εργασίες εκτός προγράμματος ή να σε «τρέξει» για μια σύμβαση-συμφωνία που θα έπρεπε να έχει γίνει… χθες αλλά τίποτε δεν γίνεται «επί ματαίω» και θα γευθείς άμεσα τους καρπούς των κόπων σου. Επιπλέον όμως, ενδέχεται να ανησυχήσεις από ένα θέμα υγείας ενός συναδέλφου σου στην δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου, ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ σε ένα… άλλο και εξ ίσου όμορφο περιβάλλον. Επιπλέον, ενδέχεται να τακτοποιήσεις υπέρ σου ένα περιουσιακό θέμα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια από κοινού πορεία με αγαπημένα σου πρόσωπα, η δυναμική αυτής της συμμαχίας μάλιστα είναι τέτοια, που μπορεί να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο. Από την άλλη πλευρά βέβαια ενδέχεται να προκληθεί μεγάλο «σούσουρο» για ένα προσωπικό σου ζήτημα, εσύ όμως μην δίνεις σημασία!

ΛΕΩΝ Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε κάνει πιο επικοινωνιακό και «ταξιδιάρη», με συνέπεια να περάσεις όμορφα αλλά και να μάθεις πολλά… κουτσομπολιά! Είναι μάλιστα πιθανό να έρθεις πιο κοντά με γείτονες ή συγγενείς σου. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε προσανατολίζει σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, όπου θα χρειαστεί να διεκδικήσεις δυναμικά το δίκιο σου. Επιπλέον, ενδέχεται να προκύψουν επείγουσες καταστάσεις στο σπίτι ή το γραφείο σου αλλά όταν υπάρχει σύμπνοια και συνεργασία, κάθε τι που ξεκινά ως «συναγερμός» μπορεί να καταλήξει σε μια περιφανή… νίκη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η Αφροδίτη στον Ζυγό επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου κι είναι πιθανό να λάβεις μια έκτακτη ενίσχυση ή να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς, με αρκετά εύκολο τρόπο. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Σκορπιό να σου προσδίδει μεγαλύτερη αμεσότητα στις επαφές και τις μετακινήσεις σου θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να γνωρίσεις διαφορετικά είδη ανθρώπων και να κάνεις τα «κονέ» σου με εκείνους/ες που σου κάνουν «κλικ». Επιπλέον, μπορεί να ξεκινήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών ή να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή με σκοπό να εποπτεύσεις επί τόπου κάποιες εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά ένα «σημείο αναφοράς» στις εξελίξεις, είτε για το ταλέντο σου, είτε για την… ομορφιά σου! Επιπλέον μπορεί να γίνεις «γέφυρα» ανάμεσα σε αντικρουόμενες αντιλήψεις, καταφέρνοντας να ικανοποιήσεις όλες τις πλευρές. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς στην βελτίωση των οικονομικών σου και την κάλυψη των αναγκών σου, δοκιμάζοντας ενίοτε και «καινοφανείς» πρακτικές. Ίσως μάλιστα να κερδίσεις πολλά από ένα ρίσκο που θα πάρεις, ενώ θα αποκομίσεις οφέλη αξιοποιώντας άμεσα ένα «παράθυρο» ρυθμίσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Αφροδίτη στον Ζυγό ευνοεί την πρόθεσή σου να διευθετήσεις είτε εργασιακά, είτε διατροφικά ζητήματα, κάνοντας τις αναγκαίες επαφές ή συζητήσεις με ειδικούς κι ενδιαφερόμενους/ες. Επιπλέον, μπορεί να σου αποκαλυφθεί ένα σημαντικό προσωπικό μυστικό. Παράλληλα, η Δήμητρα στο ζώδιο σου μπορεί να σε αναδείξει όπου κι αν κινείσαι, μέσα από πρωτοβουλίες που δεν έχουν θετική απήχηση παντού και μπορεί να σε φέρουν σε αντιπαράθεση με «αντιφρονούντες», από την στιγμή όμως που έλκεις και εμπνέεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν άσε τους άλλους να… κουρεύονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου δίνει το πλεονέκτημα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και φιλικές συναθροίσεις, πέρα από το κέφι και την χαρά μάλιστα μπορεί να αποκομίσεις και διακριτές βοήθειες σε ζητήματα που σε απασχολούν. Εννοείται βέβαια πως θα ενημερωθείς και για το τι «παίζει» στις ζωές των άλλων! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό σε καλεί να κινηθείς στα… παρασκήνια αφού από εκεί θα αντλήσεις πληροφορίες για τα τεκταινόμενα στην προσωπική ή την επαγγελματική σου ζωή αλλά και μια συμμαχία, ευκαιριακή μεν αλλά άκρως αποτελεσματική ως προς τις επιδιώξεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Αφροδίτη στον Ζυγό κάνει πολύ πιο εύκολες κάποιες διαβουλεύσεις, που αφορούν άμεσα ή έμμεσα στην κοινωνική ανάδειξή σου και σίγουρα ένα από τα πιο ισχυρά «όπλα» σου στις διαπραγματεύσεις είναι και η προσωπική γοητεία που ασκείς σε ένα ισχυρό πρόσωπο που έχει λόγο στα πράγματα. Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου και είναι βέβαιο πως θα γνωρίσεις άτομα που έχουν να σου δείξουν κάτι το διαφορετικό ή πρωτοποριακό Από την άλλη πλευρά όμως, ενδέχεται να διαταραχθεί προσωρινά και μια τρέχουσα φιλία σου, λόγω… αυθαιρεσιών!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου φέρνει περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, συνοδευόμενες από θετικά σχόλια, ενώ η… χάρη σου μπορεί να φτάσει μέχρι και το εξωτερικό! Παράλληλα, η Δήμητρα στον Σκορπιό προάγει τις φιλοδοξίες σου κι είναι πιθανό να προκύψουν επαφές και «ζυμώσεις» με ισχυρά πρόσωπα, με ένα από αυτά να σου ανάβει το «πράσινο φως» για να προχωρήσεις σε όσα τολμηρά σχεδιάζεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξουν και αρνητικές αντιδράσεις ή… ζήλειες γι’ αυτό φρόντισε να κατοχυρώσεις επίσημα τις «πατέντες» σου.

ΙΧΘΥΕΣ Με την Αφροδίτη στον Ζυγό και τον 8ο ηλιακό οίκο σου, πέρα από τα «τυχερά» που θα έχεις είναι πιθανό να ρυθμίσεις μια φορολογική ή ασφαλιστική υπόθεσή σου αλλά και να βρεις κάποιον/α να σε χρηματοδοτήσει. Παράλληλα, με την Δήμητρα στον Σκορπιό, η εντατική επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο θα οδηγήσει σε επί τόπου διευθετήσεις ποικίλων ζητημάτων. Επιπλέον είναι πιθανό να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι ή μια νέα προοπτική στις σπουδές και την επιμόρφωσή σου, ενώ αν έχεις μια πρωτοποριακή ιδέα, κοινοποίησέ την, αφού θα βρεις άμεσα υποστηρικτές και συνοδοιπόρους.

Γιάννης Ριζόπουλος