Επιτέλους μάθαμε τα πολιτικά πιστεύω των Αστυνομικών. Είναι ακροδεξιοί άρα αξίζει να τους κάψουν οι αναρχικοί;

 

Αυτό είπε η κυρία Καλφακάκου δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης με το ΣΥΡΙΖΑ.  Η Συριζαία Δημοτική Σύμβουλος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης απευθυνόμενη στον Καλαφάτη επικεφαλής της παράταξης Εντάξει, παραλληλίζοντας τον προπηλακισμό του Μπουτάρη με την προσπάθεια των αναρχικών να κάψουν ζωντανούς τους αστυνομικούς των ΜΑΤ μέσα στην κλούβα, αποκάλεσε ακροδεξιούς του αστυνομικούς και άρα … ας τους κάψουν ζωντανούς τα «τσανάκια» τους;

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια τοποθέτησης της κ. Καλφακάκου, η οποία αρχικά καταδίκασε την επίθεση, ωστόσο, σημείωσε ότι δεν υπήρξε ανάλογη αντίδραση από τον κ. Καλαφάτη στην επίθεση που δέχθηκε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης. Κατηγόρησε τον επικεφαλής των «Εντάξει» ότι δεν καταδίκασε τα ακροδεξιά στοιχεία που επιτέθηκαν στον δήμαρχο, λέγοντας ότι η επίθεση στον Γιάννη Μπουτάρη ήταν χειρότερη, γιατί οι αστυνομικοί έφεραν γκλομπ και φορούσαν κράνη.

Άμεση ήταν η αντίδραση του κ. Καλαφάτη, ο οποίος σε ανεβασμένους τόνους, είπε προς την κ. Καλφακάκου: «Πήγαν να τους κάψουν ζωντανούς. Είκοσι παιδιά πήγαν να καούν ζωντανά».

«Φοβάστε μην χάσετε τους ακροδεξιούς ψηφοφόρους σας», απάντησε η κ. Καλφακάκου.

Καλαφάτης: Να πάτε στις γυναίκες και στα παιδιά τους και να τα πείτε αυτά

Καλφακάκου: Είστε υπερασπιστές των ακροδεξιών στοιχείων

Στη συζήτηση παρενέβη η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Καλυψώ Γούλα, η οποία ζήτησε σεβασμό καθώς το θέμα είναι πολύ σοβαρό.

Πηγή: voria.gr