Αυτή είναι απάντηση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης στους επικριτές του. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε την λέξη κατάντια που “ταιριάζει” σε ποιόν και πότε.

Να υπενθυμίσουμε στον κ. Υπουργό ότι η Ελλάδα έχει δύο αιχμαλώτους πολέμου στην Τουρκία χωρίς να έχει γίνει πόλεμος, οι “γκρίζες ζώνες” στα Ίμια είναι ποιο “γκρίζες” από ποτέ, οι Εχθροί μας μεταφέρουν τον προεκλογικό τους αγώνα στην Θράκη με τον τσαμπουκά τους και η Κυβέρνηση ξεπουλάει την Μακεδονία που ο ίδιος δηλώνει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση αν το κάνει.

Αν είναι κατάντια αυτήν την περίοδο τα ταξίδια του κ. Υπουργού ή η απάντηση του στους επικριτές του, αυτό θα φανεί στο μέλλων και πιθανότατα στο στην κάλπη.

Προφανώς ο κ. Καμμένος προσπαθεί να μας πει ότι η Βουλή γέμισε π@στηδες και ότι καλύπτουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις παρουσιάζοντας μοντέλα ως ερωτικές συνοδούς για να “θολώσουν” τα νερά.

Ειλικρινά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς συνδυάζει ο κ. Υπουργός την κριτική που του ασκείτε την ώρα που η Χώρα αντιμετωπίζει σοβαρότατα θέματα όπως το Σκοπιανό και τις Ελληνοτουρκικές σχέσεις με τις ερωτικές προτιμήσεις του καθενός.