ΓΡαφει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Δυστυχώς για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι ι δήμαρχος Μύκης δεν θέλει κανέναν επισκέπτη στον Δήμο του για ευνόητους λόγους. Πιστός στο δόγμα του και τις εντολές που έχει πάρει από τους «προϊσταμένους» της Άγκυρας θέλει τον λαό της Μύκης απομονωμένο και μακριά από επαφές που μπορεί να τους «ανοίξουν» τα μάτια αφήνοντας την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του δήμου του στον μεσαίωνα. Δείγματα γραφείς κατά το παρελθών πολλά.  

Να πάμε στο δια ταύτα. Η επέτειος των οχυρών της Νυμφαίας είναι το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς στον δήμο του. Όχι μόνο γιατί Έλληνες υπερασπιστές έδωσαν την ζωή τους για να έχει αυτός σήμερα έναν δήμο να διοικεί, αλλά,  γιατί ανάμεσα στους νεκρούς ήρωες που έδωσαν το αίμα τους για να μπορεί αυτός σήμερα να πληρώνεται από το ιδρώτα των απογόνων τους, υπήρχαν και Έλληνες μουσουλμάνοι οι οποίοι αδερφωμένοι μαζί με τους Έλληνες στρατιώτες Χριστιανούς προστάτευσαν τόπο που αυτός σήμερα πολιτεύεται και «οικονομάει».

Γιατί κάνω αυτήν την αναφορά. Γιατί εκτός του ότι δεν τίμησε με την παρουσία του την επέτειο τιμώντας έτσι τους νεκρούς συμπατριώτες του, δεν μερίμνησε ως δήμαρχος – που είναι υποχρεωμένος- να καθαρίσει  το ηρώων και τον γύρω χώρο του από τα σκουπίδια. Με αποτέλεσμα το ποτάμι, το σημείο ανάδειξης της ομορφιάς της περιοχής, να είναι βρώμικο και να υπάρχουν παντού πλαστικές σακούλες και εδώ είναι το περίεργο. Ενώ οι οικολόγοι και ντεμέκ περιβαλλοντολόγοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους όταν πρόκειται κάποια επιχείρηση να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε σημείο του νομού, βλέπε αρδευτικό, κάνουν την παλαβή στις εγκληματικές περιβαλλοντικές παρανομίες του Δημάρχου Μύκης κ. Καπζά και είναι απορίας άξιο οι ελεγκτικές υπηρεσίες του Νομού σχετικά με το περιβάλλον να είναι εξαφανισμένες.

Επανειλημμένα δημοσιεύματα έχουν δει το φώς της δημοσιότητας για τους παράνομους ΧΑΔΑ του δήμου Μύκης μέσα στο ποτάμι.

Το ίδιο πράττουν αυτή τη φορά δίπλα στον ιερό τόπο του Εχίνου.

Επιτέλους αφού κανείς  δεν μπορεί να τον «τσιμπήσει» για την ανθελληνική του στάση, ας τον τσιμπήσει για ρύπανση του περιβάλλοντος.