Το Σάββατο, 27 Ιαν. 2018, τηρήθηκε το πατροπαράδοτο έθιμο και πραγματοποιήθηκε στη ΛΑΦΞ η Κοπή της Βασιλόπιτας του Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης, με συμμετοχή 130  μελών και φίλων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κκ. Παντελεήμων,  ο Υποδιοικητής  του Δ’Σ. Στρατού, Υπτγος κ.Γεώργιος Λιάκος,  ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ξάνθης κ. Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης και ο Δήμαρχος  Ξάνθης κ Χαράμπος Δημαρχόπουλος .

 

Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος, Υποστράτηγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους προσελθόντες και τους ευχήθηκε για το καλό του νέου χρόνου.

 

Ο Σεβασμιώτατος, αφού ευλόγησε την βασιλόπιτα, ευχήθηκε σε όλους Υγεία και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ , ευχαρίστησε την ΕΑΑΣ για τις Βραβεύσεις των Αριστούχων, ενώ απευθυνόμενος στους αριστεύσαντες τους προέτρεψε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, γιατί αποτελούν το ελπιδοφόρο μέλλον της Χώρας μας.

Επακολούθησε η βράβευση των  αριστούχων μαθητών Β’ και Γ΄ Λυκείου τέκνων μελών του Παραρτήματος για τις άριστες επιδόσεις τους. ενώ τους επιδόθηκε, από τους επισήμους  το ‘’Βραβείο Προόδου της ΕΑΑΣ’’.

 

Η βραδιά συνεχίστηκε, με μουσικοχορευτικό δείπνο με αρκετό κέφι και χορό, μέχρι τις πρωινές ώρες.

 

Ευχαριστούμε τους προσκεκλημένους μας, όπως και τα μέλη μας που προσήλθαν και γέμισαν την αίθουσα, τη Στρ. Μουσική και  το Προσωπικό της ΛΑΦ. Ξάνθης, για την άψογη υποδοχή- εξυπηρέτηση μας.

Γράφει  ο: Πρόεδρος ΤΣ/ Παραρτήματος ΕΑΑΣ Ξάνθης

Υπτγος ε.α Γεώργιος Γεωργιάδης

(6937100910)