ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ

Το είπε και το έκανε ο Γ. Μπατζακίδης πρόεδρος της ΟΕΒΕ Ξάνθης κάτι που όπως ανέφερε η Μαρία Τσιακίρογλου, Γενική Γραμματέας, δεν περίμενε τόσο σύντομα να κάνει πράξη την δήλωση του στην συνάντηση για τον τουρισμό στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης.

Σημασία έχει ότι ο Γ. Μπατζακίδης παραιτείται του Αξιώματος. Οι λόγοι που επικαλείται ίσως κάποια στιγμή γίνουν ποιο συγγεκριμένοι και δωθούν «Διευθύνσεις και ονόματα ως προς τους πολιτικούς λόγους».

Σύμφωνα με την Μαρία Τσιακίρογλου Γενική Γραμματέα της Ομοσπονδίας και πάντα σύμφωνα με το καταστατικό, η ίδια ως πλειοψηφούσα, θα καλέσει μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί έκτακτο Δ.Σ. όπου και θα αποφασίσουν την πορεία της εκλογής νέου προέδρου.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις οι επαγγελματοβιοτέχνες θα ήθελαν την Μαρία Τσιακίρογλου να αναλάβει την προεδρεία του θεσμού, όμως, όπως η ίδια απάντησε σε σχετικό μας ερώτημα, είπε, αυτό θα το αποφασίσει το Σώμα.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ          

 

 

Εγώ ο Γεώργιος Μπατζακίδης του Φιλίππου δηλώνω υπεύθυνα ότι παραιτούμαι από το Αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Νομού Ξάνθης και Περιφερείας (Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης), καθώς και από το Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.) για πολιτικούς και προσωπικούς λόγους.

Όραμά μου ήταν, είναι κι εξακολουθεί να είναι ο τόπος μας, η πόλη μας η Ξάνθη μας να προοδεύει και να φτάνει ψηλά εκεί που της αξίζει να είναι. Δυστυχώς, όμως, επικρατεί εδώ κι πολλά χρόνια μια «αρρωστημένη» πολιτική κατάσταση, η οποία σε συνδυασμό με μια μικρή μερίδα του τοπικού τύπου αποτελεί τροχοπέδη στην ανάπτυξη αυτού του τόπου και αυτής της πόλης.

ΛΟΓΩ Αξιών και Αρχών που με διέπουν ως άνθρωπο και ΛΟΓΩ της ιδιοσυγκρασίας μου ως άτομο με ανιδιοτελή διαρκή προσφορά στο κοινωνικό σύνολο ΔΕ ΣΥΝΑΔΕΙ η οντότητά μου με αυτού του είδους τη «νοσηρή» πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας, δεν αποτελώ μέρος αυτής και αρνούμαι την όποια συναίνεση/συγκατάβαση διά της ανοχής και της σιωπής μου.

Καθώς επίσης οι υποχρεώσεις μου στις μεταπτυχιακές σπουδές του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) είναι απαιτητικές και χρονοβόρες και θα αποτελέσουν έναν ανασταλτικό παράγοντα στην ορθή τέλεση των καθηκόντων μου ως Προέδρου της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης.

Προκειμένου, όμως, η παρουσία μου στο Αξίωμα του Προέδρου της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης να επιφέρει ζημία προς τις δράσεις και την εν γένει συμμετοχή μου στην Ομοσπονδία, προτιμώ να αποχωρήσω και να παραχωρήσω το Αξίωμα του Προέδρου, ώστε η Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης να συνεχίσει επάξια το έργο της.

Κλείνοντας έναν κύκλο πολλών ετών στα κοινά της Ο.Ε.Β.Ε. Ν. Ξάνθης, ευχαριστώ θερμώς όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν ακόμη να με στηρίζουν.

 

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΜΠΑΤΖΑΚΙΔΗΣ Φ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ