Σπυριδόπουλος Π. Γιώργος: Θα είμαι δίπλα σας για ότι και αν συμβεί

Σπυριδόπουλος Γιώργος. Ένας άνθρωπος που ζει, αναπνέει, προσφέρει και στηρίζει την κοινωνία μέσω της δουλειάς  του και του αθλητισμού αποφάσισε να εκτεθεί συμμετέχοντας στα κοινά στο πλευρό του Θανάση Κριτσίνη υποψηφίου Δημάρχου Αβδήρων στο τοπικό ψηφοδέλτιο  της κοινότητας Διομήδιας.

Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε το πολιτικό προφίλ του Γιώργου Σπυριδόπουλου αλλά δεν μας «βγήκε» γιατί τα λόγια του είναι μετρημένα, ξεκάθαρα, κατασταλαγμένα με συγκεκριμένη προτεραιότητα. Την προσφορά.

Μία προσφορά που αρχίζει και σταματά στην στήριξη του συνανθρώπου.  Του θέσαμε μερικές ερωτήσεις και οι απαντήσεις, όπως είναι εύλογο όταν προέρχονται από έναν άνθρωπο που απλά έμαθε να δουλεύει και να στηρίζει την κοινωνία ήταν αναμενόμενες

Ποιος είμαι.

Γεννήθηκα στην Κομοτηνή έχοντας μητέρα με καταγωγή από  Ξυλαγανή Ροδόπης και πατέρα από τα Κομνηνά Ξάνθης. Είμαι παντρεμένος με  την Κούτρα Αικατερίνη. Απόφοιτος Λυκείου και ιδιωτική εκπαίδευση στην στρατηγική διαχείριση επιχειρήσεων για την εύρυθμη λειτουργία με τους εργαζομένους τους.  Δούλεψα σε πολλά εργοστάσια του νομού μας ιδιωτικά και συνεταιριστικά.

 

Γιατί κατεβαίνω τοπικός σύμβουλος.

Μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά καθώς και με τους προβληματισμούς της πατρίδας μου και ειδικότερα του τόπου μου. Θεωρώ ότι ο τόπος μου έχει περισσότερα να δώσει προς τους συντοπίτες μου και τα τελευταία χρόνια έχει αδικηθεί αρκετά με αποτέλεσμα να αποφασίσω να κατέβω για τοπικός σύμβουλος και πρόεδρος της κοινότητάς μας.

 

Γιατί  με τον Θανάση Κριτσίνη

Η απόφασή μου να ενταχθώ στον συνδυασμό αυτό έχει γίνει λόγω των ταυτόσημων ιδεών αλλά κυρίως ότι και ο ίδιος γνωρίζει την έννοια της βιοπάλης ως επιχειρηματίας στον τόπο μας από τα πρώτα του βήματα.

 

Γιατί να με ψηφίσουν

Λέγομαι Γεώργιος Σπυριδόπουλος γόνος του  Πρόδρομου Σπυριδόπουλου σε αυτά τα 50 χρόνια οι περισσότεροι συντοπίτες μου από κάθε οικισμό  (χωριό) που βρίσκονται στην κοινότητά μου γνωρίζουν την προσφορά από την οικογένειά μου και από εμένα τον ίδιο. Ξέρετε ότι σε κάθε πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε θα βρίσκομαι δίπλα σας