«Ακόμη στο νοσοκομείο είναι η γυναίκα μου από το πέσιμο», λέει θυμωμένος Ξανθιώτης

 

Δυστυχώς για τον άτυχο συνδημότη μας, η αδυναμία του δήμου Ξάνθης να ασχοληθεί όχι με έργα βιτρίνας αλλά με «εργάκια» που κάνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών ασφαλή, έστειλαν την γυναίκα του στο νοσοκομείο με κάταγμα.

Η αδυναμία των Τεχνικών Υπηρεσιών  να σηματοδοτήσει  τους δρόμους και να κάνει τα πεζοδρόμια ακόμη ασφαλέστερα για τους πεζούς προκαλεί ανεπανόρθωτα προβλήματα στους συνδημότες μας.

Ο λόγος για το πεζοδρόμιο στην 40 εκκλησιών όπου στην κυριολεξία η κακοτεχνία, στέλνει, όπως μας λένε οι επαγγελματίες της περιοχής, καθημερινά σχεδόν κόσμο στο νοσοκομείο.

Η αρχή για την έρευνα έγινε όταν ηλικιωμένος κύριος, τον οποίο εμείς δεν γνωρίζαμε, αλλά ο ίδιος προφανώς μας γνώριζε, μας σταμάτησε στο δρόμο γεμάτος οργή και με το «έτσι θέλω» μας οδήγησε   στον τόπο του εγκλήματος και η φράση δεν κρύβει καμία υπερβολή αφού ο συνδημότης μας, μέσα στην αγανάκτηση του, μας είπε ότι η γυναίκα του είναι στο νοσοκομείο και αν γίνει καλά θα στραφεί κατά του δήμου. «Πρώτα όμως, να γίνει καλά και να μην έχει κανένα σπάσιμο στο πόδι» μας είπε και μας έδειξε την κακοτεχνία στο πεζοδρόμιο.

Το φωτογραφικό ντοκουμέντο της xanthitimes.gr, αδιάψευστος μάρτυρας της κακοτεχνίας, της αδιαφορίας της δημοτικής αρχής για μικρά αλλά σοβαρά ζητήματα που άπτονται της ασφάλειας των πολιτών.

img_20160910_124022-40-ekklision-2

Σχεδόν όλοι οι επαγγελματίες, μόλις αντιλήφθηκαν την παρουσία μας, με πρώτο και καλλίτερο τον φαρμακοποιό κ. Λεοντή ο οποίος πολλές φορές καλείται να δώσει τις πρώτες βοήθειες, κατήγγειλαν το γεγονός ότι πολλές φορές απευθύνθηκαν στις τεχνικές υπηρεσίες αλλά αυτές κωφεύουν.

Προφανώς είναι ίδιον του αντιδημάρχου κ. Θωμά Ηλιάδη να μην αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα.

Μάλιστα ο καταγγέλλων συνδημότης μας, υπήρξε πριν από πολλά χρόνια δημοτικός σύμβουλος και με αγανάκτηση ανέφερε ότι ποτέ δεν υπήρξε περίπτωση, τα χρόνια που συμμετείχε ο ίδιος στην διοίκηση του δήμου, να πάει δημότης και να κάνει παράπονο στον αντιδήμαρχο και να μην γίνει παρέμβαση.

Τα ερωτήματα πολλά και αναπάντητα από τους αρμόδιους της διοίκησης της αντιδημαρχίας των Τεχνικών Υπηρεσιών, οπότε μέσα από την Xanthitimes.gr τα μεταφέρουμε  στον ίδιο τον δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο.

Γιατί κύριε Δήμαρχε αδιαφορείς για τους συνδημότες σου;

Είσαι δήμαρχος των συνδημοτών μόνο που σε ψήφησαν;

Δεν είσαι δήμαρχος όλων των Ξανθιωτών;

Πόσο καιρό θα επιτρέπεις στον αντιδήμαρχο σου Θωμά Ηλιάδη να εγκληματεί στην κυριολεξία, στέλνοντας τους συνδημότες μας με κατάγματα στο νοσοκομείο;

Τις αποζημιώσεις που θα κληθεί να πληρώσει ο δήμος Ξάνθης στους πολίτες οι οποίοι τραυματίζονται, ποιος θα τις πληρώσει;

Οι ίδιοι οι συνδημότες μας που «σπάνε» τα πόδια τους στο κακοφτιαγμένο πεζοδρόμιο, θα κληθούν να πληρώσουν μέσω των δημοτικών τελών και την αποζημίωση που σίγουρα θα επιδικάσει το δικαστήριο της Ξάνθης στην παθούσα;

Γιατί;

img_20160910_124038-40-ekklision-3

Ποιο το κόστος για να γίνει μία ράμπα;

Οι επαγγελματίες, όπως μας είπαν, προτίθενται να πληρώσουν τα υλικά για να αποκατασταθεί η κακοτεχνία αλλά φοβούνται να μην μπλέξουν με την γραφειοκρατία του δήμου Ξάνθης.

Γιατί οι πολίτες φοβούνται να μην μπλέξουν με τον δήμο κύριε Δήμαρχε;

Κάντε το λοιπόν να τελειώνει αυτή η ιστορία, πριν κάποιος συνδημότης μας από κανένα στραβοπάτημα, βρεθεί στο δρόμο και κανένας περαστικός οδηγός του κάνει μεγαλύτερη ζημιά από ένα στραμπούληγμα.