Στο 1-1 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη σε παιχνίδι για την 15η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 49’ με πέναλτι του Τσουκαλά, ενώ για την Ξάνθη ο Ερέα ισοφάρισε στο 80ο λεπτό.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο μέρος κατάφερε να δημιουργήσει μόλις δύο ευκαιρίες, καθώς καταγράφηκε μία κεφαλιά του Μανιά και ένα άστοχο σουτ του Ηλιάδη. Από την πλευρά της η Ξάνθη είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Καρυπίδη, μετά και την παρέμβαση του Βελλίδη.

Τα γκολ για τις δύο ομάδες ήρθαν στο δεύτερο μέρος. Ο Ηλιάδης κέρδισε πέναλτι το οποίο υπέδειξε ο Σπάθας, δίνοντας δικαίωμα στην Ξάνθη να διαμρτύρεται για λανθασμένη υπόδειξη. Στο 49’ ο Τσουκαλάς ευστόχησε από το έντεκα βήματα και άνοιξε το σκορ, ενώ η Ξάνθη ισοφάρισε στο 80’ με τον Ερέα, που πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Ξάνθη πίεσε για να πετύχει και δεύτερο γκολ, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 1-1 (Novasports 4)

Γκολ: 49′ πεν. Τσουκαλάς – 80′ Ερέα

Κίτρινες κάρτες: Στρούνα, Γαρουφαλιάς, Ηλιάδης, Τζημόπουλος – Λουσέρο

Κόκκινες κάρτες: –

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιάκος (82′ Σαπαλίδης), Μανιάς, Ηλιάδης (72′ Λίλα), Νόε, Τσουκαλάς, Στρούνα, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Καρανίκας (90′ Κοζορώνης).

Ξάνθη: Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (54′ Ερέα), Φλίσκας, Νιέτο, Λισγάρας, Καρυπίδης (78′ Ορφανίδης), Ράνος (67′ Καπετάνος).